Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Αβέβαιο το μέλλον του ομογενή Ράινς Πρίμπους στον Λευκό Οίκο




 Κυριακή, 9 Απριλίου, 2017
Ο ομογενής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους. AP Photo/Alex Brandon.
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Η θέση του ομογενή επικεφαλής προσωπικού του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους, κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι, καθώς ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως σκέφτεται να προβεί σε αλλαγές στους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν στον Λευκό Οίκο.
Οπως αναφέρει το “CNN“, ο κ. Τραμπ επιδιώκει μία πολιτική νίκη η οποία θα αντιστρέψει ο αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για την προεδρία του από την αποτυχία να εφαρμοστούν οι κορυφαίες μεταρρυθμίσεις της ατζέντας του, όπως οι αλλαγές στο μεταναστευτικό και η ανατροπή του Oabamacare.
Μάλιστα, το “CNBC” προχωρά παραπέρα και παραθέτει ως επίδοξους αντικαταστάτη του κ. Πρίμπους τους Γκάρι Κον, μέχρι τώρα οικονομικό σύμβουλο του Προέδρου, Γουέιν Μπέρμαν του ομίλου Blackstone και τον επικεφαλής της πλειοψηφίας της Βουλής, Κέβιν Μακάρθι.
Η αυξανόμενη επιρροή του γαμπρού του κ. Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, επιδρά αρνητικά για την παρουσία του κ Πρίμπους, όπως και για την θέση του Στίβεν Μπάνον, ο οποίος προσφάτως απεπέμφθη και από το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας.
Το “Axios“, από το οποίο ξεκίνησε το σχετικό ρεπορτάζ, γράφει πως η κατάσταση είναι πολύ ρευστή και πως παρόλο που δεν είναι σαφές αν ο Πρόεδρος θέλει να “τραβήξει τη σκανδάλη”, δεν είναι λίγοι οι σύμβουλοι που τον πιέζουν να προβεί σε μεγάλες αλλαγές στο κοντινό του πολιτικό περιβάλλον.
Η πλευρά Τραμπ διέψευσε αυτά τα σενάρια, χαρακτηρίζοντάς τα ως ακόμα ένα επεισόδιο των “ψευδών ειδήσεων”. “Ακόμα μία φορά μια εντελώς ψευδής ιστορία που καθοδηγείται από ανθρώπους που θέλουν να διαταράξουν την επιτυχία αυτής της κυβέρνησης”, ανέφερε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Λίντσεϊ Ουόλτερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου