Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Ο Νίκος Γκάλης μέλος του Basketball Hall Of Fame

Ο Νίκος Γκάλης είναι πλέον μέλος στο Basketball Hall Of Fame, καθώς επιλέχθηκε μεταξύ άλλων σπουδαίων υποψηφίων στην «τάξη» του 2017!

Ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ, ανήκει πλέον στους Hall Of Famer παγκοσμίως όπως ανακοινώθηκε από το Naismith Memorial Basketball HOF. Ο Νίκος Γκάλης ήταν συνεχώς ανάμεσα στους υποψηφίους από το 2013 και φέτος ήταν αυτός ο νικητής.

«Γνωστός για την σπουδαία ικανότητά του να σκοράρει και ως ο σπουδαιότερος καλαθοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, καλωσορίζουμε τον θρύλο του Άρη, Νίκο Γκάλη» αναφέρει το σχετικό tweet του ινστιτούτου.

Στο σχετικό κείμενο Αρη αναφέρεται: «Η Αρης Κ.Α.Ε. εκφράζει τη μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια της για την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο Basketball Hall of Fame!

Ο μεγαλύτερος Έλληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών βιώνει την υπέρτατη τιμή, αφού όπως ανακοινώθηκε επίσημα, μπαίνει στο πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ, σε εκδήλωση που θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017.

Ο Νίκος Γκάλης θα ενταχθεί στο Basketball Hall of Fame μαζί με τεράστιες μορφές του αθλήματος, όπως ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι και ο Τζέρι Κράουζ.

Η Αρης Κ.Α.Ε. συγχαίρει γι' αυτήν την τιμή τον θρύλο της ομάδας μας, που άλλαξε τη μοίρα του ελληνικού μπάσκετ και αποτέλεσε θεμέλιο λίθο για τη δημιουργία της αυτοκρατορίας του Αρη».

Η τελετή εισόδου στο μπασκετικό Hall of Fame θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-9 Σεπτεμβρίου, στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου