Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ερωτική αντιζηλία πίσω από το φρικτό έγκλημα με τον τεμαχισμό του 30χρονου Πακιστανού

Τρίτη, 4 Χ 4, 2017

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το φρικτό έγκλημα στον Πύργο, με δράστη έναν 27χρονο Πακιστανό, ο οποίος δολοφόνησε και τεμάχισε έναν 30χρονο ομοεθνή του, με κίνητρο την ερωτική αντιζηλία.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε την Παρασκευή, 15 ημέρες από την τέλεσή του και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν αποτροπιασμό.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει το ilialive.gr, ο δράστης ήταν τυφλωμένος από τη ζήλια που ένιωθε για τον 30χρονο, ο οποίος είχε επιτυχίες στο γυναικείο φύλο, αλλά και για την άνετη οικονομική κατάστασή του.
Το «λάθος» που έκανε ο 27χρονος και το οποίο οδήγησε στη σύλληψή του και στην εξιχνίαση της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, ήταν ότι κράτησε το κινητό τηλέφωνο και τέσσερις τραπεζικές κάρτες που ανήκαν στο θύμα.
Πώς έγινε το έγκλημα
Οι αρχές κινητοποιήθηκαν όταν ο εργοδότης του 30χρονου Αλί, δήλωσε την εξαφάνισή του, στις 21 Μαρτίου. Ο νεαρός Πακιστανός που ήταν ιδιαίτερα γνωστός στον Πύργο, δεν είχε πάρει μαζί του χρήματα, ούτε το μηχανάκι του. Το πρώτο πράγμα που είχαν να κάνουν οι αστυνομικοί ήταν να απευθυνθούν στα φιλικά του πρόσωπα και δη στους ομοεθνείς του, αναζητώντας πληροφορίες. Ο 27χρονος δράστης που ήταν φίλος του απαντούσε αόριστα λέγοντας πως έφυγε στην Ιταλία και έπεφτε σε αντιφάσεις. Όλα αποκαλύφθηκαν όταν η 23χρονη Ρομά σύζυγος του δράστη, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας όταν ο 27χρονος και ένας 19χρονος ομοεθνής του μετέφεραν το τεμαχισμένο πτώμα σε μία βαλίτσα, «έσπασε» όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ilialive.gr, ο δράστης διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με μια 48χρονη από τον Πύργο, ενώ το θύμα επεδίωκε να συνάψει σχέση με τη 19χρονη κόρη της. Αυτό ήταν κάτι που δεν έβλεπε με καλό μάτι ο δράστης και ζητούσε από τον φίλο του να μην προχωρήσει με το πρόσχημα πως αυτός έχει σχέση με τη μητέρα της, ωστόσο ο 30χρονος επέμενε. Όταν η 48χρονη χώρισε τον 27χρονο και σύναψε άλλη σχέση, ο δράστης «θόλωσε».
Το απόγευμα της 20ης Μαρτίου, κάλεσε τον Αλί στο σπίτι του, με το πρόσχημα της συνεύρεσης με κάποια γυναίκα. Είχε φροντίσει η γυναίκα του να λείπει. Προσποιούμενος πως είχε «καεί» η λάμπα της τουαλέτας – χώρο στον οποίο είχε κρύψει ένα μαχαίρι και ένα κασάρι – του ζήτησε να τον βοηθήσει να την αλλάξουν. Την ώρα που ο 30χρονος ξεβίδωνε τη λάμπα, ο δράστης πατώντας πάνω σε ένα σκαμνί τον μαχαίρωσε πισώπλατα στον αυχένα. Τότε, με τη βοήθεια ενός 19χρονου φίλου του, τεμάχισε τον Αλί και στη συνέχεια τον αποκεφάλισε και έκοψε το αριστερό του χέρι. Είχε φροντίσει να ζητήσει ένα αγροτικό φορτηγάκι από τον εργοδότη του με το πρόσχημα πως θα μετέφερε κοπριά, ενώ ήδη μια μέρα πριν είχε σκάψει και λάκκο για να θάψει το πτώμα, στην αγροτική θέση «Αγία Μαρίνα» στη Βαρβάσαινα.
Τα ξημερώματα της 21ης Μαρτίου, φόρτωσαν τη βαλίτσα με το πτώμα στο φορτηγάκι και μαζί με την 23χρονη σύζυγο του δράστη μετέβησαν στο σημείο. Εκεί η 23χρονη αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί. Ο δράστης έκαψε την βαλίτσα και επέστρεψε σπίτι του.
Ο δράστης και η σύζυγός του συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για την ανθρωποκτονία του 30χρονου Πακιστανού. Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας και κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν σήμερα στον Ανακριτή Ηλείας. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται o 19χρονος ομοεθνής του δράστη, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και έχει εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας, για συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου