Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Μεγάλα προβλήματα από τη χιονοθύελλα Stella


Χιλιάδες κτίρια χωρίς ηλεκτρισμό. Μόνο στην North Andover 3,500 σπίτια μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχαν ηλεκτρισμό.  Μαζί με αυτούς και δεκάδες χιλιάδες στη βόρεια ακτή αφού η χιονοθύελλα στο πέρασμά της δημιούργησε ένας “χάος”.
40-50 πόντους χιόνι κάλυψε την περιοχή της Βοστώνης ενώ από το δυνατό αέρα ξεριζώθηκαν δένδρα και έσπασαν κλαδιά με αποτέλεσμα να κοπεί το ρεύμα αλλά και η τηλ-επικοινωνία αφού κόπηκαν καλώδια του ηλεκτρισμού, της καλωδιακής τηλεόρασης και του τηλεφώνου.
Ευτυχώς τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα ήταν λίγα αφού η κυβερνήτης και οι δήμαρχοι έκλεισαν τις δημόσιες υπηρεσίες και τα σχολεία.  Το ίδιο έκαναν και μεγάλες εταιρείες και ο περισσότερος κόσμος κάθισε στα σπίτια τους.
Χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο της Βοστώνης ενώ τα περιφερειακά αεροδρόμια έκλεισαν τελείως.
Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στο σιδηρόδρομο τόσο στη Βοστώνη όσο και σε άλλες πόλεις. Η υπερ ταχεία Amtrak Νέα Υόρκη - Βοστώνη σταμάτησε τελείως γιατί το χιόνι και οι δυνατοί άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα στις σιδηροδρομικές γραμμές.
Μόλις πέρασε η χιονοθύελλα η θερμοκρασία έπεσε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πάγος πάνω από το χιόνι και να υπάρχει μεγάλη ολισθηρότητα.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή θα είναι τελευταία χειμωνιάτικη ημέρα του Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου