Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Μεγάλα προβλήματα από τη χιονοθύελλα Stella


Χιλιάδες κτίρια χωρίς ηλεκτρισμό. Μόνο στην North Andover 3,500 σπίτια μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχαν ηλεκτρισμό.  Μαζί με αυτούς και δεκάδες χιλιάδες στη βόρεια ακτή αφού η χιονοθύελλα στο πέρασμά της δημιούργησε ένας “χάος”.
40-50 πόντους χιόνι κάλυψε την περιοχή της Βοστώνης ενώ από το δυνατό αέρα ξεριζώθηκαν δένδρα και έσπασαν κλαδιά με αποτέλεσμα να κοπεί το ρεύμα αλλά και η τηλ-επικοινωνία αφού κόπηκαν καλώδια του ηλεκτρισμού, της καλωδιακής τηλεόρασης και του τηλεφώνου.
Ευτυχώς τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα ήταν λίγα αφού η κυβερνήτης και οι δήμαρχοι έκλεισαν τις δημόσιες υπηρεσίες και τα σχολεία.  Το ίδιο έκαναν και μεγάλες εταιρείες και ο περισσότερος κόσμος κάθισε στα σπίτια τους.
Χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο της Βοστώνης ενώ τα περιφερειακά αεροδρόμια έκλεισαν τελείως.
Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στο σιδηρόδρομο τόσο στη Βοστώνη όσο και σε άλλες πόλεις. Η υπερ ταχεία Amtrak Νέα Υόρκη - Βοστώνη σταμάτησε τελείως γιατί το χιόνι και οι δυνατοί άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα στις σιδηροδρομικές γραμμές.
Μόλις πέρασε η χιονοθύελλα η θερμοκρασία έπεσε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πάγος πάνω από το χιόνι και να υπάρχει μεγάλη ολισθηρότητα.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή θα είναι τελευταία χειμωνιάτικη ημέρα του Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου