Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Μεγάλα προβλήματα από τη χιονοθύελλα Stella


Χιλιάδες κτίρια χωρίς ηλεκτρισμό. Μόνο στην North Andover 3,500 σπίτια μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχαν ηλεκτρισμό.  Μαζί με αυτούς και δεκάδες χιλιάδες στη βόρεια ακτή αφού η χιονοθύελλα στο πέρασμά της δημιούργησε ένας “χάος”.
40-50 πόντους χιόνι κάλυψε την περιοχή της Βοστώνης ενώ από το δυνατό αέρα ξεριζώθηκαν δένδρα και έσπασαν κλαδιά με αποτέλεσμα να κοπεί το ρεύμα αλλά και η τηλ-επικοινωνία αφού κόπηκαν καλώδια του ηλεκτρισμού, της καλωδιακής τηλεόρασης και του τηλεφώνου.
Ευτυχώς τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα ήταν λίγα αφού η κυβερνήτης και οι δήμαρχοι έκλεισαν τις δημόσιες υπηρεσίες και τα σχολεία.  Το ίδιο έκαναν και μεγάλες εταιρείες και ο περισσότερος κόσμος κάθισε στα σπίτια τους.
Χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο της Βοστώνης ενώ τα περιφερειακά αεροδρόμια έκλεισαν τελείως.
Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στο σιδηρόδρομο τόσο στη Βοστώνη όσο και σε άλλες πόλεις. Η υπερ ταχεία Amtrak Νέα Υόρκη - Βοστώνη σταμάτησε τελείως γιατί το χιόνι και οι δυνατοί άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα στις σιδηροδρομικές γραμμές.
Μόλις πέρασε η χιονοθύελλα η θερμοκρασία έπεσε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πάγος πάνω από το χιόνι και να υπάρχει μεγάλη ολισθηρότητα.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή θα είναι τελευταία χειμωνιάτικη ημέρα του Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου