Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

S O S, Βοήθεια για την Παρέλαση ζητάει το Δ.Σ της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης

Σταράτες κουβέντες και όχι μισόλογα

Λίγοι σχετικά είναι οι εθελοντές που εργάζονται για την Παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας με αποτέλεσμα να υπάρχει ορατό πρόβλημα για την παρέλαση και τις εκδηλώσεις.
Στις τελευταίες συνεδριάσεις δεν παρευρίσκονται και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ στην τελευταία Πανομογενειακή 20 άτομα ήταν όλοι κι όλοι πράγμα που έχει φέρει σε σκέψεις μήπως πρέπει να σταματήσει.
Λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν την εργασία που πρέπει να καταβάλουν μία χούφτα άνθρωποι για να γίνει η παρέλαση και οι εκδηλώσεις.
Σύλλογοι και Κοινότητες/Ενορίες δεν στέλνουν αντιπροσώπους για να μπουν στις ομάδες εργασίας με αποτέλεσμα η δουλειά να γίνεται από ελάχιστους!
Χαρακτηριστικό είναι ότι το Σώμα Ευζώνων έχει μόνο 5-6 άτομα ενώ χθες βράδυ μόνο τρία παιδιά πήγαν για πρόβα που είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η προγραμματισμένη πρόβα. Χθες βράδυ η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής ήταν ελλιπέστατη αφού δεν παρουσιάστηκαν αρκετά άτομα του Διοικητικού Συμβουλίου με διάφορες δικαιολογίες.  Το γεγονός ότι η φετινή παρέλαση θα γίνει αργά, 30 Απριλίου, δίνει κάποιο περιθώριο χρόνου αλλά πρέπει να συμμετάσχουν πιο πολλοί εθελοντές και εθελόντριες.
Η δικαιολογία μέχρι χθες ήταν ότι οι συνεδριάσεις γίνονται τις Τετάρτες που είναι οι Προηγιασμένες έτσι για αυτή την εβδομάδα η συνεδρίαση έγινε Τρίτη αλλά δυστυχώς η δικαιολογία ήταν ένα “μεγάλο ψέμα”!
Εκτός από μέλη του Δ.Σ. Άλλα στελέχη και πρώην Πρόεδροι της Ομοσπονδίας δεν παρευρίσκονται να δώσουν χέρι βοηθείας! Οπότε;
Όπως έγραψα υπάρχει χρόνος να συσπειρωθεί το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και να γίνουν Επιτροπές και Ομάδες Εργασίας. Η συμμετοχή όλων είναι επιβεβλημένη και οι δικαιολογίες να μείνουν κατά μέρος.
Στον οικονομικό τομέα ο Πρόεδρος μόνος τρέχει να συγκεντρώσει χρήματα για να καλυφτούν τα έξοδα. Ενώ άλλοι, μιλούν μόνο, περιμένοντας ότι κάποιος θα παρέμβει με μαγικό ραβδάκι!
Μέχρι την Τρίτη, 28 Μαρτίου πρέπει το τμήμα Ευζώνων να έχει άλλα δέκα άτομα. Εάν έχετε παιδιά ή εγγόνια με ύψος από ένα και ογδόντα και πάνω συμβουλέψτε τα να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο της Ομοσπονδίας κ. Δημήτριο Παπασλή 617-254-9327. Εάν δεν βρεθούν τα 10 νέα άτομα το σώμα των Ευζώνων δεν θα παρελάσει φέτος. Οι δικαιολογίες τέλος.


Η Επόμενη Συνεδρίαση για την Παρέλαση θα γίνει την Τρίτη, 28 Μαρτίου και ώρα 7:30μμ στο Μαλιώτειο και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου