Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

O πρώην κρυφός εραστής της πριγκίπισσας Νταϊάνα έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του

Τρίτη, 14 Μαρτίου, 2017
Έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του ο Τζέιμς Χιούιτ, κρυφός εραστής της πριγκίπισσας Νταϊάνα.
Σε τηλεοπτική εκπομπή Sunday Night του αυστραλιανού δικτύου Channel Seven αποκάλυψε πράγματα για την σχέση τους, που έμεινε μυστική για πέντε χρόνια και απάντησε στις φήμες που θέλουν εκείνον να είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι.
Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακή σύνδεσης περιέγραψε τη στιγμή που ερωτεύτηκε την πριγκίπισσα, ενώ ερωτηθείς για το αν είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι, ο πρώην παίκτης του πόλο απάντησε: «Όχι, δεν είμαι».
Σε μία προσπάθεια να σχολιάσει τις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνον και τον πρίγκιπα Χάρι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πουλάει. Είναι χειρότερο για εκείνον, μάλλον, τον καημένο».
Σύμφωνα με τη Daily Mail, o μπάτλερ της πριγκίπισσας Πολ Μπάρελ είχε πει παλαιότερα πως είναι αδύνατο ο Χιούιτ να είναι ο πατέρας του Χάρι επειδή γνώρισε την πριγκίπισσα όταν ο Χάρι είχε ήδη γεννηθεί.
Η γνωριμία τους έγινε το 1986, όταν η Νταϊάνα του ζήτησε να της μάθει ιππασία. Εκείνη την εποχή είχαν «φουντώσει» οι φήμες για την σχέση του πρίγκιπα Κάρολου, με την μετέπειτα σύζυγό του και Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.
Όταν ο 58χρονος Χιούιτ κλήθηκε να μιλήσει για τη στιγμή που ερωτεύτηκε την Νταϊάνα και το τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε το μεταξύ τους ειδύλλιο είπε: «Είναι κάτι σταδιακό και ξαφνικά δεν σου είναι αρκετό όσο κι αν βλέπεις τον άλλο. Εγώ μαγείρευα κι εκείνη μάζευε μετά τα πιάτα. Απλώς φαγητό, χαλάρωση, γέλια».
Σημειώνεται ότι η σχέση του ζευγαριού κράτησε μέχρι που εκείνος υπηρέτησε στον πόλεμο του Κόλπου το 1991,όταν και έγινε ευρύτερα γνωστή. Ο Χιούιτ δήλωσε πως δυσκολευόταν πάντα να μιλήσει για την σχέση του με την πριγκίπισσα, αλλά τόνισε πως δεν μετανιώνει ποτέ που τη γνώρισε.
«Όχι, δεν μετανιώνω. Μετανιώνω για κάποια πράγματα που προκλήθηκαν από αυτό αλλά όχι γι' αυτό. Σε καμία περίπτωση» κατέληξε. «Ήταν εύκολο να την ερωτευτείς οπότε νομίζω πως αυτό μπορεί να μου συγχωρεθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή: Huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου