Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Eδώ είναι για γέλια: Απελάθηκαν από την Τουρκία 40 ολλανδικές αγελάδες


Παρασκευή, 17 Μαρτίου, 2017

Οι αντιδράσεις των Τούρκων στην κρίση που διέρχονται οι σχέσεις της χώρας τους με την Ολλανδία ενίοτε ξεπερνούν τη φαντασία. Η Ένωση Τούρκων Παραγωγών Κόκκινου Κρέατος ανακοίνωσε ότι έστειλε πίσω στην Ολλανδία σαράντα αγελάδες που είχαν εισαχθεί για εκτροφή.
Ο Μπουλέντ Τουντς, ο πρόεδρος της Ένωσης, είπε ότι οι σαράντα αγελάδες της ολλανδικής ράτσας Χολστάιν στάλθηκαν από την επαρχία των Δαρδανελίων στην Ολλανδία με φορτηγό.
«Στο μέλλον, δεν θέλουμε άλλα ζωικά προϊόντα από την Ολλανδία» είπε ο Τουντς μιλώντας στο πρακτορείο Anadolu. Όπως είπε, η Τουρκία θέλει στο εξής να επικεντρωθεί στην εκτροφή δικών της βοοειδών «καλής ποιότητας».
Η απόφαση αυτή ελήφθη σε μια περίοδο που οι σχέσεις της Ολλανδίας με την Τουρκία διέρχονται σοβαρή κρίση. Αφορμή στάθηκε η απαγόρευση των ολλανδικών αρχών σε Τούρκους υπουργούς να συμμετάσχουν σε συγκεντρώσεις στο Ρότερνταμ υπέρ του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εν όψει του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου