Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία του αρχιμανδρίτη στον Γέρακα

ΔΡΑΣΤΕΣ ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της άγριας δολοφονίας του αρχιμανδρίτη Ιερόθεου Καμίτση, ο οποίος είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του στον Γέρακα, στις 13 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστες της δολοφονίας είναι δύο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 28 και 33 ετών, οι οποίοι μετά την ανθρωποκτονία διέφυγαν στο Πακιστάν.
Η σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, υποβλήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοση και Διεθνών ενταλμάτων σύλληψης.
Επιπρόσθετα υπεβλήθη αίτημα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των δραστών.
Ο 46χρονος ιερέας Ιερόθεος ο οποίος λειτουργούσε στον Άγιο Γεώργιο Πεντέλης βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 13ης Φεβρουαρίου μέσα στο διαμέρισμα του στο Γέρακα, στην οδό Ναυπλίου 5. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός.
Η Αστυνομία ενημερώθηκε από ένα φίλο του άτυχου ιερέα που τον αναζητούσε και δεν μπορούσε να τον βρει πουθενά και μπαίνοντας στο διαμέρισμα τον εντόπισαν νεκρό και δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, παρά μόνο ένα σπασμένο έπιπλο και ένα μαξιλάρι γεμάτο αίματα μέσα στο μπάνιο. Από το σπασμένο έπιπλο έλειπαν ιερατικά άμφια και κοσμήματα.
Σε αυτό το διαμέρισμα βρέθηκε άγρια δολοφονημένος ο ιερέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου