Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Οι Τούρκοι απέκλεισαν την πρεσβεία και το προξενείο της Ολλανδίας

ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι Τούρκοι απέκλεισαν την πρεσβεία και το προξενείο της Ολλανδίας Κυριακή, 12 Μαρτίου, 2017

Οι τουρκικές αρχές απέκλεισαν την πρεσβεία και το προξενείο της Ολλανδίας, δήλωσαν πηγές του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, καθώς κλιμακώνεται η διπλωματική σύγκρουση ανάμεσα στις δύο χώρες
Μια «σύγκρουση» με επίκεντρο την τουρκική εκστρατεία υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα για την ενίσχυση των εξουσιών του προέδρου στην Τουρκία, εκστρατεία που η Αγκυρα επιμένει να θέλει να επεκτείνει στις χώρες της Ευρώπης όπου ζουν τουρκικές κοινότητες.


Η Τουρκία απέκλεισε επίσης τις κατοικίες του ολλανδού πρεσβευτή, του γενικού προξένου και του επιτετραμμένου, μετά την άρνηση των ολλανδικών αρχών να επιτρέψουν στον υπουργό Εξωτερικών τη Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου να προσγειωθεί στο Ρότερνταμ.
Παράλληλα το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί την επιστροφή του ολλανδού πρεσβευτή, που βρίσκεται σε άδεια, στην Αγκυρα «για κάποιο χρονικό διάστημα».
Νωρίτερα, η ολλανδική αστυνομία εμπόδισε την είσοδο στο τουρκικό προξενείο του Ρότερνταμ της υπουργού Οικογενειακών Υποθέσεων της Τουρκίας Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά, η οποία έφθασε οδικώς στην πόλη της Ολλανδίας από τη Γερμανία όπου βρισκόταν.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου