Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Ο χειμώνας μας αποχαιρετά με πολικές θερμοκρασίες και χιονοθύελλα


Μετά τις “Αλκυονίδες” μέρες που κυκλοφορήσαμε με κοντομάνικα μέσα στο χειμώνα (πριν μία εβδομάδα-δέκα ημέρες) με τους 70-77 βαθμούς Φαρενάϊτ ήρθε πάλι το πολικό κρύο στη Βοστώνη.
Μείον 23 βαθμούς Κελσίου, -9 βαθμούς Φαρενάϊτ χθες το βράδυ στα βόρεια προάστια της Βοστώνης και σήμερα με το “ζόρι” θα φτάσει στους -7 βαθμούς Κελσίου.
Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που θέλουν ιδική φροντίδα επικοινωνήστε μαζί τους γιατί με το πολικό κρύο που επικρατεί αυτές τις ημέρες πολλά μπορούν να συμβούν. Και να ήταν μόνο το κρύο, έχει ήδη αρχίσει να χιονίζει νοτιοδυτικά (Τενεσί) και έρχεται ανατολικά και βόρεια και από αύριο το βράδυ θα πέφτει δυνατό χιόνι στη Βοστώνη όπου την Τρίτη θα γίνεται “χαμός” με την επικείμενη χιονοθύελλα (δυνατός αέρας και χιόνι) όπου το ύψος του χιονιού αναμένεται ότι θα φτάσει τις 15 ίντσες (40 πόντους).

Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν αρχίσει η άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου