Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Ο χειμώνας μας αποχαιρετά με πολικές θερμοκρασίες και χιονοθύελλα


Μετά τις “Αλκυονίδες” μέρες που κυκλοφορήσαμε με κοντομάνικα μέσα στο χειμώνα (πριν μία εβδομάδα-δέκα ημέρες) με τους 70-77 βαθμούς Φαρενάϊτ ήρθε πάλι το πολικό κρύο στη Βοστώνη.
Μείον 23 βαθμούς Κελσίου, -9 βαθμούς Φαρενάϊτ χθες το βράδυ στα βόρεια προάστια της Βοστώνης και σήμερα με το “ζόρι” θα φτάσει στους -7 βαθμούς Κελσίου.
Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που θέλουν ιδική φροντίδα επικοινωνήστε μαζί τους γιατί με το πολικό κρύο που επικρατεί αυτές τις ημέρες πολλά μπορούν να συμβούν. Και να ήταν μόνο το κρύο, έχει ήδη αρχίσει να χιονίζει νοτιοδυτικά (Τενεσί) και έρχεται ανατολικά και βόρεια και από αύριο το βράδυ θα πέφτει δυνατό χιόνι στη Βοστώνη όπου την Τρίτη θα γίνεται “χαμός” με την επικείμενη χιονοθύελλα (δυνατός αέρας και χιόνι) όπου το ύψος του χιονιού αναμένεται ότι θα φτάσει τις 15 ίντσες (40 πόντους).

Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν αρχίσει η άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου