Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Καταπέλτης ο Εισαγγελέας κατά της προέδρου της Ν.Κορέας

Πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο

Καταπέλτης ο Εισαγγελέας κατά της προέδρου της Ν.ΚορέαςΤο πόρισμά του για το πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο που συγκλονίζει τη Νότιο Κορέα έδωσε στη δημοσιότητα ο Εισαγγελέας.

Ο λειτουργός δείχνει ξεκάθαρα δωροδοκία από πλευράς Samsung, αλλά και άμεση εμπλοκή της προέδρου της χώρας, η οποία παραμένει πρόεδρος χωρίς καμία εξουσία έως ότου το Συνταγματικό Δικαστήριο αποφασίσει αν θα εγκαταλείψει την εξουσία.

Ο δικαστικός λειτουργός κατηγορεί ευθέως πλέον το αφεντικό της Samsung ότι πλήρωσε, ώστε να περάσει μια αμφιλεγόμενη συγχώνευση αξίας 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων δύο θυγατρικών εταιρειών της Samsung.

Η Samsung έχει παραδεχθεί ότι έδινε χρήματα, όμως έχει διαψεύσει επανειλημμένα ότι προσπάθησε να ασκήσει πιέσεις για τη συγχώνευση.

Η πρόεδρος Παρκ κατηγορείται για συνέργεια στο σχέδιο της πλέον έμπιστης φίλης της, Τσόι σουν-Σιλ, να εκβιάσει μεγάλες βιομηχανίες, όπως η Samsung, ώστε να καταβάλουν περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια σε μυστηριώδη ιδρύματα της δεύτερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου