Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Απεβίωσε η Ελένη Δαλαμάνγκας το γένος Ορφανός

Η μεταστάσα ήταν σύζυγος του αείμνηστου Παναγιώτη Δαλαμάνγκα, μητέρα του Νικόλαου Δαλαμάνγκα, πρώην Α' Ατιπροέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, σύζυγος αυτού Ann Marie από το Stoneham, Massachusetts, και Μανώλη Δαλαμάνγκα από το Arlington, γιαγιά της Νικόλ και Στέφανου Δαλαμάνγκα. Αδελφή του Θεοφάνη Ορφανού, σύζυγος αυτού Χριστίνα από το Arlington και Αντώνη Ορφανού σύζυγος αυτού Μαίρη από το Woburn, Massachusetts.

σορός της Ελένης Δαλαμάνγκα θα τεθεί σε κοινό προσκύνημα την Πέμπτη, 9 Μαρτίου, 4:00μμ – 8:00μμ στο νεκροπομπείο Keefe Funeral Home, 5 Chestnut St., Rt. 60, (adjacent to St. Agnes Church) ARLINGTON.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Παρασκευή, 10 Μαρτίου στις 10:00πμ στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου, Appleton St., Arlington. ΜΑ. Αντί για άνθη μπορείτε να στείλετε χρηματική δωρεά προς το ναό του Αγίου Αθανασίου στο Arlington. ΜΑ. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Lindenwood Cemetery, Stoneham, ΜΑ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Ελένη Δαλαμάνγκας το γένος Ορφανός.  Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου