Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Ο εξαφανισμένος Αρτέμης Σώρρας άσκησε έφεση κατά της απόφασης

Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2017ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ

Έφεση κατά της απόφασης που τον καταδίκασε σε 8 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή άσκησε ο Αρτέμης Σώρρας, μέσω του δικηγόρου του Βασίλης Νουλέζα. 


Ο εξαφανισμένος Αρτέμης Σώρρας άσκησε έφεση κατά της απόφασης Ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος έχει εξαφανιστεί, ισχυρίζεται ότι οι δικαστικές αποφάσεις «πρέπει να έχουν ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία». 
«Συνεπώς η παρεμπίπτουσα απόφαση που απέρριψε το αίτημα του κατηγορούμενου για αναβολή της δίκης λόγω σημαντικού κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισης που παρίστατο σε δίκη από διακοπή , μολονότι η κρίση του δικαστηρίου είναι ο ανέλεγκτη πρέπει να έχει ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, διαφορετικά ιδρύεται  από το άρθρο 510 παρ1 στοιχεία Δ  ΚΠΔ λόγος αναίρεσης  το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα χωρίς την απαιτούμενη ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία και προχώρησε στην έρευνα της υπόθεσης και την καταδίκη του κατηγορουμένου» αναφέρει ο κ. Νουλέζας, και συμπληρώνει:
«Κατά την γνώμη μου καθόσον δεν υπήρχε αποδεδειγμένα δυνατότητα εκπροσωπήσεως του κατηγορούμενου από τον φυσικό συνήγορο του που παρίστατο στο Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας εσφαλμένα απέρριψε το αίτημα αναβολής το δικαστήριο». 
Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα προανήγγειλε ότι σκοπεύει να ασκήσει άμεσα και αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου