Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Ο Ν.Φίλης μέλος της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής


Τετάρτη, 1η Μαρτίου, 2017

Με απόφαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Ν. Φίλης τοποθετήθηκε στην Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής. Η κίνηση αυτή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τις δημόσιες βολές που έχει εξαπολύσει κατά του υπουργού Άμυνας Π.Καμμένου διαφωνώντας με την προώθηση νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Οι αντιδράσεις του έφτασαν στο «παρά πέντε» της κατάθεσης σχετικής ερώτησης στην Βουλή από κοινού με 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοβουλία η οποία «πάγωσε» μέχρι νεωτέρας. Η συμμετοχή του κ. Φίλη στην εν λόγω επιτροπή, πάντως, διαμορφώνει κάποια πολιτικά δεδομένα, τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν ενδοκυβερνητικές αναταράξεις όσον αφορά τις ισορροπίες μεταξύ των δυο κυβερνητικών εταίρων, αλλά και προσωπικά με τον κ. Καμμένο.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου