Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Αύριο αλλάζει η ώρα στις ΗΠΑ, Μία ώρα μπροστά τα ρολόγια.


Σάββατο, 11 Μαρτίου, 2017

Αύριο που είναι η δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου αλλάζει η ώρα στις ΗΠΑ, με τα ρολόγια να τα βάζουμε μία ώρα μπροστά.
Στις 2:00 το πρωί της Κυριακής (αύριο) οι δείκτες θα μετακινηθούν στις 3:00 το πρωί οπότε και χάνουμε μία ώρα ύπνο.
Στην Ευρώπη η ώρα θα αλλάξει στην τελευταία Κυριακή του Μαρτίου οπότε η διαφορά με την ώρα Ελλάδος θα αλλάξει από 7 ώρες στις 6 ώρες, δηλαδή, όταν στην Ελλάδα οι δείκτες θα δείχνουν 9:00πμ στη Βοστώνη και γενικά στις Ανατολικές Πολιτείες θα δείχνουν 3:00πμ. Όταν στη Βοστώνη θα είναι 9:00πμ στην Αθήνα η ώρα θα είναι 3:00μ.μ.
Τα ρολόγια θα αλλάξουν πάλι την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου για την Ελλάδα και την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου για τις ΗΠΑ.

Στα ηλεκτρονικά ρολόγια η ώρα αλλάζει μόνη της γιατί έτσι είναι προγραμματισμένα στα άλλα όμως πρέπει να την αλλάξετε με το χέρι.
Συμβουλή μας είναι, για εσάς που είσαστε στις ΗΠΑ & Καναδά πριν πάτε για ύπνο απόψε βάλτε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά για να μη σας “κακοφανεί” το πρωί όταν καταλάβετε ότι χάσατε μία ώρα ύπνο.

Καλή Άνοιξη λοιπόν και πάντα Υγεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου