Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Η χήρα του Μπο Μπάιντεν ζευγάρι με τον αδελφό του


"Και περνούν αυτοί καλά κι εμείς..."


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η χήρα του Μπο Μπάιντεν, γιου του πρώην αντιπρόεδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έχει ξεκινήσει μια ρομαντική σχέση με τον μικρότερο αδελφό του εκλιπόντος, Χάντερ, και μάλιστα με τις ευλογίες του πρώην αντιπροέδρου. Αυτό αναφέρει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Ποστ».
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Χάλι Μπάιντεν είναι τυπικά ζευγάρι με τον 47χρονο Χάντερ Μπάιντεν, ο οποίος είναι σε διάσταση με την σύζυγό του, Κάθλιν, με την οποία έχουν τρία παιδιά.
Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος του Μπο Μπάιντεν το 2015 (λόγω καρκίνου στον εγκέφαλο) είχε βυθίσει σε βαθύ πένθος την οικογένειά του. Ο Τζο Μπάιντεν μάλιστα είχε επικαλεστεί την απώλεια του παιδιά του στην απόφασή του να μην είναι υποψήφιος πρόεδρος με τους Δημοκρατικούς στις εκλογές του 2016.
Ο πρώην αντιπρόεδρος επιβεβαίωσε τη σχέση του Χάντερ με την Χάλι και είπε επίσης ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Τζιλ έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους.
«Είμαστε όλοι τυχεροί που ο Χάντερ και η Χάλι βρήκαν ο ένας τον άλλο και συνεχίζουν τη ζωή τους ύστερα από μια τέτοια στενοχώρια. Εχουν την πλήρη στήριξη, την δική μου και της Τζιλ και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτούς», είπε χαρακτηριστικά ο Τζο Μπάιντεν. Από την πλευρά της, η εν διαστάσει σύζυγος του Χάντερ, Κάθλιν, δεν θέλησε να κάνει σχόλιο στην «Νιου Γιορκ Ποστ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου