Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Τα πρακτικά του Φίλη


Κυριακή, 12 Μαρτίου, 2017


Ο κ. Φίλης και ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος σε παλαιότερες πιο εγκάρδιες στιγμές. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση/Χρήστος Μπόνης.
Τελικά ο Φίλης, τον θυμάστε φαντάζομαι που τον είχε βάλει ένα φεγγάρι ο Αλέξης υπουργό Παιδείας κι ας μην είχε πανεπιστημιακό πτυχίο, είχε το κομματικό του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να ξεπεράσει την πτώση του μετά γδούπου από το υπουργείο του. Προχτές, αποπειράθηκε να κακολογήσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ότι τάχα παραποίησε τα πρακτικά της συνάντησής τους, παρόντος μάλιστα και του Αλέξη, αλλά ο Ιερώνυμος δεν τον άφησε αναπάντητο και πολύ καλά έκανε. Βέβαια το πιο καλό και ευεργετικό για την Παιδεία και τα παιδιά ήταν που ουσιαστικά ο Αρχιεπίσκοπος αποκαθήλωσε τον Φίλη από τα υπουργεία, τις δόξες και τις τιμές και τώρα χτυπιέται και τα βάζει μαζί του, αλλά και με το συντρόφι του τον Αλέξη επειδή συγκυβερνά με τους Ανέληδες. Κι αυτούς τώρα τους θυμήθηκε ο Φίλης κι όχι όταν απολάμβανε το υπουργιλίκι διότι αν δεν ήταν οι ΑΝΕΛ ούτε ο ίδιος θα γινόταν υπουργός Παιδείας, αλλά ούτε και ο Αλέξης πρωθυπουργός, ξεκάθαρες κουβέντες.
Να προσέχει κι ο αντικαταστάτης του Φίλη, ο Γαβρόγλου ο εκ Βυζαντίου ελθών εις Αθήνας, γιατί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν αστειεύεται, μη βρεθεί κι αυτός χωρίς καρέκλα και κλαίει σαν τον Φίλη νύχτα μέρα κρατώντας τα πρακτικά κάτω από τη μασχάλη του.
Θ.Κ.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου