Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Τα πρακτικά του Φίλη


Κυριακή, 12 Μαρτίου, 2017


Ο κ. Φίλης και ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος σε παλαιότερες πιο εγκάρδιες στιγμές. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση/Χρήστος Μπόνης.
Τελικά ο Φίλης, τον θυμάστε φαντάζομαι που τον είχε βάλει ένα φεγγάρι ο Αλέξης υπουργό Παιδείας κι ας μην είχε πανεπιστημιακό πτυχίο, είχε το κομματικό του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να ξεπεράσει την πτώση του μετά γδούπου από το υπουργείο του. Προχτές, αποπειράθηκε να κακολογήσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ότι τάχα παραποίησε τα πρακτικά της συνάντησής τους, παρόντος μάλιστα και του Αλέξη, αλλά ο Ιερώνυμος δεν τον άφησε αναπάντητο και πολύ καλά έκανε. Βέβαια το πιο καλό και ευεργετικό για την Παιδεία και τα παιδιά ήταν που ουσιαστικά ο Αρχιεπίσκοπος αποκαθήλωσε τον Φίλη από τα υπουργεία, τις δόξες και τις τιμές και τώρα χτυπιέται και τα βάζει μαζί του, αλλά και με το συντρόφι του τον Αλέξη επειδή συγκυβερνά με τους Ανέληδες. Κι αυτούς τώρα τους θυμήθηκε ο Φίλης κι όχι όταν απολάμβανε το υπουργιλίκι διότι αν δεν ήταν οι ΑΝΕΛ ούτε ο ίδιος θα γινόταν υπουργός Παιδείας, αλλά ούτε και ο Αλέξης πρωθυπουργός, ξεκάθαρες κουβέντες.
Να προσέχει κι ο αντικαταστάτης του Φίλη, ο Γαβρόγλου ο εκ Βυζαντίου ελθών εις Αθήνας, γιατί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν αστειεύεται, μη βρεθεί κι αυτός χωρίς καρέκλα και κλαίει σαν τον Φίλη νύχτα μέρα κρατώντας τα πρακτικά κάτω από τη μασχάλη του.
Θ.Κ.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου