Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Οι Πυρήνες της Φωτιάς αποστολέας του παγιδευμένου δέματος στον Σόιμπλε

Πέμπτη, 16 Μαρτίου, 2017

Πηγή: INTIME NEWS
Οι Πυρήνες της Φωτιάς αποστολέας του παγιδευμένου δέματος στον Σόιμπλε
H Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς/F.A.I. ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, την Τετάρτη, «στα πλαίσια της εκστρατείας της 2ης πράξης του Σχεδίου Νέμεσις», όπως αναφέρει σε ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«9 χρόνια μετά από την πρώτη εμφάνιση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς τον Γενάρη του 2008. Μετά από περισσότερες από 300 επιθέσεις σε στόχους της κυριαρχίας που είχαν σαν αποτέλεσμα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε καταστροφές και τη μεταφορά του φόβου στο στρατόπεδο της εξουσίας. Μετά από περισσότερες από 60 συλλήψεις συντρόφων και άλλων ατόμων, όλα αυτά τα χρόνια, που έχουν κατηγορηθεί σαν μέλη μας και χιλιάδες χρόνια φυλακής που τους έχουν επιβληθεί. Μετά από τόσες φορές που υπουργοί και αρχηγοί της αστυνομίας δήλωναν στα media ότι έχουν καταφέρει να μας 'εξαρθρώσουν' και ότι 'η Σ.Π.Φ. τελείωσε'. Μετά από την ένταξη της Σ.Π.Φ. στις λίστες με τις “τρομοκρατικές” οργανώσεις του State Department στην Αμερική και της Europol στην ΕΕ.

...συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά.

Με τη δημιουργία ενός διεθνούς συνωμοτικού δικτύου πυρήνων της F.A.I. και της Σ.Π.Φ. σε δεκάδες χώρες που πραγματοποίησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν αντάρτικες επιθέσεις.

Με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και πείσμα για να πλήξουμε δομές αλλά και πρόσωπα του συστήματος εξουσίας" αναφέρουν, μεταξύ άλλων, οι Πυρήνες της Φωτιάς, που προαναγγέλλουν ότι το επόμενο διάστημα «θα ακολουθήσει η προκήρυξη το επόμενο διάστημα» και πως «τίποτα δεν τελείωσε. Ολα συνεχίζονται».

Υπενθυμίζεται ότι στο γραφείο του γερμανού υπουργού έφθασε φάκελος που ταχυδρομήθηκε στα ΕΛΤΑκαι έφερε ελληνικά γραμματόσημα και σφραγίδες.

Στα στοιχεία του αποστολέα αναγραφόταν το όνομα του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη, και συγκεκριμένα:

Spyridon - Adonis Georgiadis
New Democracy
Akadimias 84 -10678
Athens Attica
Greece

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που ασχολείται με την υπόθεση από ελληνικής πλευράς, εστιάζονται σε πρώτη φάση στον τρόπο με τον οποίο πέρασε από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και στη διαδρομή που ακολούθησε.

Οι ελληνικές αρχές περιμένουν από την γερμανική αστυνομία τα πλήρη στοιχεία που περιέχονται στον φάκελο, αλλά και σε ό,τι αφορά στον τύπο του εκρηκτικού μηχανισμού (συνδεσμολογία, εκρηκτική ύλη κλπ), ώστε να υπάρχει μια αφετηρία για την έρευνα. Ωστόσο, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι ο παγιδευμένος φάκελος ταχυδρομήθηκε από κουτί των ΕΛΤΑ στο κέντρο της Αθήνας και όχι από κατάστημα με υπάλληλο, την προηγούμενη μέρα από την παραλαβή του στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας στο Βερολίνο, δηλαδή την Τρίτη.

Από το κουτί έφτασε αρχικά στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι και από εκεί μεταφέρθηκε με όλη την αλληλογραφία στο αεροδρόμιο.

Η αλληλογραφία περνάει πάντα απο τα ειδικά μηχανηγματα και ύστερα φορτώνεται στα αεροπλάνα, 
αλλά, άγνωστο για ποιό λόγο, ο συγκεκριμένος, παγιδευμένος φάκελος δεν εντοπίστηκε.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου