Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Ψυχραιμία» συνιστά η Κίνα στις ΗΠΑ για τη Βόρειο Κορέα


«Ψυχραιμία» συνιστά ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας, Γουάνγκ Γι, στις ΗΠΑ για τις εντάσεις με τη Βόρειο Κορέα, έπειτα από τις αμερικανικές προειδοποιήσεις ότι η στρατιωτική λύση βρίσκεται στο τραπέζι των επιλογών.
Ο κινέζος υπουργός είπε ότι η κατάσταση βρίσκεται σε ένα «σταυροδρόμι», αλλά δεν θα πρέπει να μετατραπεί σε διαμάχη, είπε μετά από συνομιλίες στο Πεκίνο με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον.
Ο Τίλερσον έκανε λόγο για «επικίνδυνα επίπεδα» έντασης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βόρειος Κορέα εργάζεται για την ανάπτυξη πυρηνικών πυραύλων που θα μπορούσαν να πλήξουν τις ΗΠΑ. Την περασμένη εβδομάδα, η Πιονγκγιάνγκ εκτόξευσε τέσσερις βαλιστικούς πυραύλους, παραβλέποντας τις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών.
Την Παρασκευή, ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε την Κίνα ότι «δεν κάνει αρκετά» για να εμποδίσει την Βόρειο Κορέα.
Ο κινέζος υπουργός υπερασπίστηκε την κινεζική θέση, λέγοντας ότι όλες οι πλευρές οφείλουν να εφαρμόσουν τις κυρώσεις του ΟΗΕ κατά της Πιονγκγιάνγκ, αλλά τόνισε ότι θα πρέπει οι διάφορες πλευρές να επιδιώξουν τον διάλογο και τις διπλωματικές λύσεις.
«Ελπίζουμε ότι όλες οι πλευρές, συμπεριλαμβανομένων και των φίλων μας από τις ΗΠΑ, θα αδράξουν την ευκαιρία για ψύχραιμη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της κατάστασης και ότι θα καταλήξουν σε μία σοφή απόφαση» είπε ο Γουάνγκ Γι.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου