Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή για τα εξοπλιστικά


Παρασκευή, 3/3/2017

Τα εξοπλιστικά μετέτρεψαν σήμερα τη Βουλή σε πεδίο μάχης. Η άγρια κόντρα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του πρόεδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου έφτασε πίσω στο χρόνο έως το 1996 στο επεισόδιο των Ιμίων και στα όσα ακολούθησαν.
Η ερώτηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ για τα νέα εξοπλιστικά, το κόστος και την αναγκαιότητα τους κατέληξε σε σύρραξη για τα ελληνοτουρκικά και την κρίση των Ιμίων. Η συζήτηση ξέφυγε όταν ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο για συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες στην υλοποίηση της αναβάθμισης των Ενόπλων Δυνάμεων.
«Εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε και να απολογείστε», είπε σε έντονο ύφος ο Πάνος Καμμένος προς τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και συνέχισε: «Σε όλες τις δικογραφίες που υπάρχουν για τα εξοπλιστικά είναι εμπλεκόμενα στελέχη του κόμματός σας. Και ο κ. Βαρουφάκης στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήταν, από εκεί ξεκίνησε. Αφήστε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ. Τολμάει το ΠΑΣΟΚ να μιλάει για εξοπλιστικά;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου