Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή για τα εξοπλιστικά


Παρασκευή, 3/3/2017

Τα εξοπλιστικά μετέτρεψαν σήμερα τη Βουλή σε πεδίο μάχης. Η άγρια κόντρα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του πρόεδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου έφτασε πίσω στο χρόνο έως το 1996 στο επεισόδιο των Ιμίων και στα όσα ακολούθησαν.
Η ερώτηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ για τα νέα εξοπλιστικά, το κόστος και την αναγκαιότητα τους κατέληξε σε σύρραξη για τα ελληνοτουρκικά και την κρίση των Ιμίων. Η συζήτηση ξέφυγε όταν ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο για συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες στην υλοποίηση της αναβάθμισης των Ενόπλων Δυνάμεων.
«Εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε και να απολογείστε», είπε σε έντονο ύφος ο Πάνος Καμμένος προς τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και συνέχισε: «Σε όλες τις δικογραφίες που υπάρχουν για τα εξοπλιστικά είναι εμπλεκόμενα στελέχη του κόμματός σας. Και ο κ. Βαρουφάκης στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήταν, από εκεί ξεκίνησε. Αφήστε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ. Τολμάει το ΠΑΣΟΚ να μιλάει για εξοπλιστικά;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου