Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Ο Σέσιονς ζήτησε παραίτηση από 46 ομοσπονδιακούς εισαγγελείς της κυβέρνησης Ομπάμα
Κυριακή, 12 Μαρτίου, 2017

O κ. Τζεφ Σέσιονς. AP Photo/Susan Walsh.
Ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς ζήτησε από τους 46 εναπομείναντες επικεφαλής ομοσπονδιακούς εισαγγελείς που είχαν διοριστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα να παραιτηθούν «προκειμένου να διασφαλιστεί μια ομοιογενής μετάβαση», όπως ανακοίνωσε το υπουργείο.
Η εφημερίδα New York Times ανέφερε σε άρθρο της ότι μεταξύ των εισαγγελέων αυτών είναι και ο εισαγγελέας του Μανχάταν Πριτ Μπαράρα, ο οποίος αναμενόταν ότι θα διατηρήσει τη θέση του, καθώς είχε συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ πριν την ορκωμοσία του και τότε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του είχε ζητήσει να παραμείνει.
Το γραφείο του Μπαράρα χειρίζεται μερικές από τις πιο κρίσιμες υποθέσεις που περνούν από το ομοσπονδιακό δικαστικό σύστημα.
Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ορίζονται από τον Αμερικανό πρόεδρο και δεν είναι σπάνιο να αντικαθιστούνται από την εκάστοτε νέα κυβέρνηση. Παρόλα αυτά έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι η κυβέρνηση Τραμπ έλαβε αυτή την απόφαση τόσο ξαφνικά, αλλά ο αριθμός των εισαγγελέων που αφορά.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου