Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Λονδίνο: Τρομοκρατική επίθεση με 4 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες έξω από το βρετανικό Κοινοβούλιο


Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2017

Ο τρόμος χτύπησε το Λονδίνο, ακριβώς έναν χρόνο μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν -μεταξύ αυτών και ο δράστης της επίθεσης- με αυτοκίνητο και με μαχαίρι. Είκοσι οι τραυματίες, μεταξύ αυτών και τρεις Γάλλοι μαθητές.
Το μεσημέρι της Τετάρτης αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε περαστικούς και αστυνομικούς που επέστρεφαν από τη δουλειά τους στη Γέφυρα του Ουεστμίνστερ. Στη συνέχεια, φρουρός του Κοινοβουλίου δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.
Ορισμένα ΜΜΕ έκαναν λόγο για δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε, πάντως, ότι εκτιμάται πως ο δράστης ήταν ένας, αλλά συνεχίζονται οι έρευνες για να επιβεβαιωθεί η εκτίμηση αυτή.
Οι Αρχές διέσωσαν επίσης μία γυναίκα που έπεσε στον Τάμεση. Σύμφωνα με τη Λιμενική Αρχή του Λονδίνου, η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα.
Μεταξύ των νεκρών φέρεται να είναι μία γυναίκα, καθώς και ο φρουρός του Κοινοβουλίου που υπέκυψε στα τραύματα από μαχαίρι.
Ο γάλλος πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι τρεις γάλλοι μαθητές τραυματίστηκαν στην επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου