Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Ανεξαρτητοποιήθηκε από Χρυσή Αυγή ο Κουκούτσης– 3η δύναμη η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Κυριακή, 5 Μαρτίου, 2017
ΑΘΗΝΑ. Την ανεξαρτητοποίησή του από το κόμμα της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσε ο βουλευτής Μεσσηνίας, Δημήτρης Κουκούτσης. Σε δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Κουκούτσης, στον τηλεοπτικό σταθμό «Best» της Μεσσηνίας, αφού πρώτα κάνει εκτενή αναφορά στην πορεία του μέσα στη Χρυσή Αυγή, στη συνέχεια περιγράφει τους λόγους, που τον οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίησή του.
Ειδικότερα, ο Δημήτρης Κουκούτσης σημείωσε μεταξύ άλλων: «Στο διάβα του χρόνου στο κίνημα παρεισέφρησαν και κάποιοι όψιμοι εθνικιστές, γυρολόγοι της πολιτικής, παλαιάς κοπής κομματάρχες απομεινάρια του πάλαι ποτέ “κατεστημένου”, οι οποίοι συμμαχώντας με κάποιους ετερόκλητους αγράμματους ξερόλες δημιουργούν εμπόδια στο δυνάμωμα του κινήματος. Τούτες τις στιγμές η Χρυσή Αυγή είναι ένα άτι που μπορεί να περάσει πάνω από όλα τα εμπόδια κι όμως κάποιοι έντεχνα του φορτώνουν βάρη και του κρατάν τα γκέμια.
Το κάνουν αυτό γιατί αν φτάσει η ΧΑ εκεί ψηλά, εκεί που της πρέπει, αυτοί θα φανούν λίγοι. Από τη στιγμή που ένοιωσα αδύναμος και απομονωμένος απέναντι σε όλα αυτά τα βαρίδια, κρίνω ότι ηθικά δεν μπορώ να βρίσκομαι δίπλα τους και επέλεξα να αποχωρήσω. Άλλωστε στην αξιοπρέπεια και στην τιμή δεν χωράνε ζυγαριές.
Παρ’ όλη λοιπόν την πίκρα μου, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία στο κίνημα, στον αρχηγό, στα αδέλφια μου της ΚΟ, σε όλους αυτούς τους άοκνους επιστήμονες που εργάζονται εξαντλητικά στο κόμμα, αλλά κυρίως σε όλον αυτό τον λαό που αγκάλιασε το κίνημα» .
Επίσης ο Δημήτρης Κουκούτσης υπογράμμισε ότι «για αυτούς που θα μου προσάψουν ότι δεν παραδίδω την βουλευτική έδρα ένα έχω να πω: Συνελήφθην ως βουλευτής και θα δικαστώ ως βουλευτής».
Με την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή του της Χρυσής Αυγής αλλάζει πλέον και η σειρά των κομμάτων όσον αφορά την κοινοβουλευτική τους δύναμη, αφού πλέον η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει 18 βουλευτές, ενώ η Χρυσή Αυγή 17.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου