Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Ο πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν αναλαμβάνει θέση καθηγητή στο Penn

ΤΕΤΑΡΤΗ, 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ, 2017


O κ. Τζο Μπάιντεν. Φωτογραφία αρχείου: Εθνικός Κήρυξ, Κώστας Μπέη.
ΠΕΝΣΙΛΒΑΝΙΑ. Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, αναλαμβάνει και επίσημα καθηγητής του πανεπιστημίου Penn, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του ακαδημαϊκού ιδρύματος,  Εϊμι Γκουτμάν, έγραψε η Daily Pennsylvanian.
Υπό τον τίτλο «Benjamin Franklin Presidential Practice Professor», ο κ. Μπάιντεν θα ηγηθεί του Penn Biden Center for Diplomacy and Global Engagement, το οποίο έχει έδρα έξω από την Ουάσιγκτον. Το Κέντρο το οποίο είναι προγραμματισμένο να ανοίξει αργότερα φέτος και θα επικεντρωθεί στη διπλωμαρία, τη διεθνή πολιτική και τη διεθνή ασφάλεια, σύμφωνα με το σχετικό ανακοινωθέν του πανεπιστημίου.

Ο κ. Μπάιντεν, θα είναι επίσης στο Annenberg School for Communication and the School of Arts and Sciences και στο Wharton School.
Η ανακοίνωση του πανεπιστημίου τελικά επιβεβαιώνει τις εικασίες για μήνες γύρω από τα σχέδια του κ. Μπάιντεν στο Penn. Ηταν άλλωστε μετά την απονομή έκπληξη του Προεδρικού Μεταλλίου της Ελευθερίας στο Λευκό Οίκο από τον Μπαράκ Ομπάμα, όταν ο κ. Μπάιντεν, είπε:
«Βλέπω διαρκώς ανθρώπους που δεν περίμενα. Κυρία πρόεδρε (Εϊμι Γκούτμαν), πως είστε;» ρώτησε και πρόσθεσε: «Κύριε Πρόεδρε, δείτε το νέο μου αφεντικό εκεί».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου