Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

«Με Grexit θα γίνουμε Βόρεια Κορέα, θα μας συλλαμβάνουν στα σύνορα»

ΗΧΗΡΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
«Με Grexit θα γίνουμε Βόρεια Κορέα, θα μας συλλαμβάνουν στα σύνορα»
Εξαιρετικά δηκτικές αναφορές για τα σενάρια περί Grexit και ηχηρές προειδοποιήσεις για τις επιπτώσεις στην Ελλάδα, έκανε ο Γιάννης Στουρνάρας στη Βουλή.
Σε ερώτηση που του έγινε τόνισε:
«Φυσικά και διαφωνώ με τον κ. Σόιμπλε στο βαθμό που έχει μιλήσει για Grexit. Θέλω να είμαι δίκαιος. Δεν τον έχω ακούσει με τα αυτιά μου να το λέει, αν όμως το είπε έστω και ως απειλή, ένας φιλοευρωπαίος δεν φέρνει το Grexit στο τραπέζι, διότι δεν είναι αξιόπιστη απειλή. Κανείς δεν το θέλει. Ούτε η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ούτε η πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος, ούτε οι Ευρωπαίοι», είπε ο κ. Στουρνάρας για τα σενάρια Grexit. Σημείωσε επίσης, ότι η ελληνική οικονομία έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο και με μεγάλες θυσίες.
Ο διοικητής της ΤτΕ κλήθηκε να σχολιάσει και όσα συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα ευρύτερα. «Κάνουν λάθος όσοι επαναφέρουν θέμα δραχμής, θέμα Grexit. Αυτό δεν προκύπτει από καμία οικονομική ανάλυση, η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας έχει ήδη επιτευχθεί», είπε και τόνισε πως «το να φύγεις από το ευρώ θα είναι απόλυτη καταστροφή, όλοι θα ζητούν να πληρωθούν σε ευρώ, δεν θα μπορούμε να ταξιδεύουμε».

«Ενδεχομένως θα συλλαμβανόμεθα στα σύνορα. Ορισμένοι λένε «δεν πειράζει. Θα πάμε στη δραχμή και δεν θα πληρώσουμε τα χρέη μας», ας ταξιδέψουν στη Βόρεια Κορέα να δουν τι θα κάνουν. Είναι ανόητο στην καλύτερη περίπτωση. Στην χειρότερη, σας αφήνω να το κρίνετε”, είπε ο κ. Στουρνάρας.
Πηγή: Ημηρεσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου