Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Συνελήφθη και δεύτερη γυναίκα για τη δολοφονία του Κιμ Γιόνγκ Ναμ

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 2017Η Μαλαισία έχει θέση υπό κράτηση και δεύτερη γυναίκα στις έρευνές της για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Κιμ Γιόνγκ Ναμ, ετεροθαλή αδελφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιόνγκ Ουν, μετέδωσε το εθνικό πρακτορείο Bernama σήμερα Πέμπτη, επικαλούμενο τον γενικό επιθεωρητή της αστυνομίας.

Λίγο αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε επίσημα ότι η συλληφθείσα έφερε διαβατήριο Ινδονησίας και αναγνωρίστηκε από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, πρωτεύουσας της Μαλαισίας, όπου δολοφονήθηκε ο Κιμ Γιόνγκ Ναμ.

Την Τετάρτη, η μαλαισιανή αστυνομία έθεσε υπό κράτηση γυναίκα που έφερε βιετναμέζικα ταξιδιωτικά έγγραφα και ανακοίνωσε ότι αναζητά «μερικούς» ακόμα ξένους ύποπτους.

Αρκετές πηγές θεωρούν ότι η δολοφονία του Κιμ Γιόνγκ Ναμ έχει πολιτικά κίνητρα.

Στο μεταξύ, την Τετάρτη η κυβέρνηση της Μαλαισίας απέρριψε αίτημα των αρχών της Βόρειας Κορέας για παράδοση της σορού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου