Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΚΗΔΕΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ) ΤΣΑΚΑΛΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ, 2017


Απεβίωσε τη Δευτέρα και κηδεύεται την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, 2017 η Ευαγγελία Τσάκαλη το γένος Γιάνναρου από το Newton Massachusetts.
Σύζυγος του Γεωργίου Τσάκαλη, πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, μητέρα του Ιωάννη Τσάκαλη σύζυγος αυτού Αλεξάνδρα, και μητέρα της Κατερίνας Γιάνναρου που απεβίωσε το 2015. Γιαγιά των Ευαγγελία, Γιώργο και Κώστα Τσάκαλη. Αδερφή των: Νίκου Γιάνναρου σύζυγος αυτού Σαμίρα, Σοφία Δάρα σύζυγος αυτής Δρ Βασίλειος Δάρας, Δημητρίου Γιάνναρου, σύζυγος αυτού Λίζα, και Μαρίας Γιάνναρου.
Η σορός της Ευαγγελίας Τσάκαλη θα τεθεί σε κοινό αποχαιρετιστήριο προσκύνημα αύριο Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2017 από τις 4:00μμ έως 8:00μμ στον ιερό ναό των Ταξιαρχών στοWatertown, MA.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου στις 10:00πμ στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, 22 Bigelow Avenue, Watertown, MA.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου στις 1:00μμ στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, 22 Bigelow Avenue, Watertown, MA.  (Η αλλαγή έγινε λόγο της χιονοθύελλας που θα πλήξει την περιοχή αύριο Πέμπτη).

Αντί για άνθη μπορείται να στείλετε δωρεές στη μνήμη της στο Whitney Young Children's Foundation, Whitney foundationfresno.org ή στο Metropolis of Boston Camp Fund, 162 Goddard Ave., Brookline, MA 02445.
Ο ενταφιασμός θα γίνει στο Woodlawn Cemetery, Wellesley, MΑ

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Ευαγγελία Τσάκαλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου