Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Με πολλές απουσίες η Πρώτη Πανομογενειακή για την παρέλαση της Βοστώνης

Όλοι θέλουν την παρέλαση αλλά λίγοι ήταν αυτοί που παρευρέθηκαν στην Α' Πανομογενειακή Συνάντηση της Βοστώνης για την Παρέλαση που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 30 Απριλίου, 2017.
Δεν παρευρέθηκαν ακόμα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ άλλα μέλη ήρθαν καθυστερημένα! Και ενώ έδωσαν το παρόν αρκετοί πρόεδροι Σωματείων δεν παρευρέθηκε ούτε ένας πρόεδρος ενορίας/κοινότητας αλλά ούτε και κάποιος ιερέας!  Η μόνη αντιπροσωπεία από ενορία ήταν αυτή του Αγίου Γεωργίου Lynn, MA.
Παρούσα ήταν η κ. Μιρέλλα Κουκούτση από το Ελληνικό Προξενείο η οποία στην ολιγόλεπτη ομιλία της συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο για τις προσπάθειες που καταβάλλει.
Την έναρξη της συνεδρίασης έκανε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αθανασόπουλους για να ακολουθήσει η Α' Αντιπρόεδρος κ. Βασιλική Ράμμου-Τσίχλη και η Β' Αντιπρόεδρος Δρ. Μαίρη Δεληχάτσιου.
Στη συνέχεια μίλησε ο κ. Κώστας Τραβαγιάκης ο οποίος είναι υπεύθυνος του επίσημου Δείπνου το οποίο θα γίνει το Σάββατο, 29 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Καθεδρικού Ναού Βοστώνης.
Ακολούθησαν οι υπεύθυνοι άλλων Επιτροπών και Ομάδων Εργασίας και εδόθησαν απαντήσεις σε ερωτήσεις των αντιπροσώπων.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας θα γίνουν τουλάχιστον 6 περιφερειακές συγκεντρώσεις για την Παρέλαση αρχίζοντας από το Worcester την Κυριακή, 5 Μαρτίου, 2017.
Την επόμενη Τετάρτη θα γίνει η τακτική συνάντηση της Ομοσπονδίας στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο και όλοι είναι προσκαλεσμένοι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την παρέλαση θα το έχουμε την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου