Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Στο ΦΕΚ η αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ – Τι αλλάζει σε Ηλεία, Αχαΐα, Αιτωλία και Ακαρνανία

Πλέον η Αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας είναι γεγονός και με αριθμό ΦΕΚ.
Πριν από λίγη ώρα δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, το Προεδρικό Διάταγμα που υπογράφει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, για την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στην Αχαΐα οι αλλαγές είναι αρκετές, όπως έχει ήδη προαναγγείλει το tempo24.gr, καθώς πλέον από πέντε μειώνονται σε τρία τα Αστυνομικά Τμήματα, δημιουργείται Τμήμα Ασφαλείας στη Δυτική Αχαΐα, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, ενώ δεν καταργούνται τα Αστυνομικά Τμήματα Κλειτορίας και Ακράτας.
Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας
1. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας λειτουργούν το Επιτελείο και οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:
α. Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου,
β. Αστυνομικό Τμήμα Πύργου,
γ. Τμήμα Τροχαίας Πύργου,
δ. Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας,
ε. Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως,
στ. Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας,
ζ. Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας,
η. Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας,
θ. Αστυνομικό Τμήμα Πηνειού,
ι. Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας – Κυλλήνης,
ια. Αστυνομικό Τμήμα Βουπρασίας,
ιβ. Αστυνομικό Τμήμα Κρεστένων και
ιγ. Αστυνομικό Τμήμα Ανδρίτσαινας.
2. Στην ίδια Διεύθυνση λειτουργούν επίσης:
α. ο Αστυνομικός Σταθμός Λαμπείας, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Λαμπείας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας και
β. ο Αστυνομικός Σταθμός Βαρθολομιού, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Βαρθολομιού του δήμου Πηνειού και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Πηνειού.
3. Έδρα των Υπηρεσιών της παραγράφου 1 ορίζεται, αντίστοιχα, ο ομώνυμος δήμος πλην των περιπτώσεων ι΄ Τεύχος Α’ 14/09.02.2017 ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 151 και ια΄ των οποίων ως έδρες ορίζονται οι δημοτικές ενότητες Λεχαινών και Βουπρασίας του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και ιβ΄ και ιγ΄, των οποίων ως έδρες ορίζονται οι δημοτικές ενότητες Σκιλλούντος και Ανδριτσαίνης του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου