Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Γερμανία: Δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στους Σοσιαλδημοκράτες του Σουλτς

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2017

Το κόμμα της γερμανικής κεντροαριστεράς συνεχίζει να ισχυροποιείται μετά την εκλογή του Μάρτιν Σουλτς στην ηγεσία του.
Γερμανία: Δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στους Σοσιαλδημοκράτες του Σουλτς
Οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) θα κέρδιζαν τους Συντηρητικούς της Ανγκελα Μέρκελ, εάν οι βουλευτικές εκλογές διεξάγονταν σήμερα, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, η οποία δείχνει ότι το κόμμα της γερμανικής κεντροαριστεράς συνεχίζει να ισχυροποιείται μετά την εκλογή του Μάρτιν Σουλτς στην ηγεσία του.
Το SPD, ήσσων εταίρος του υπό την Μέρκελ κυβερνητικού συνασπισμού, υπολειπόταν επί χρόνια του CDU στις δημοσκοπήσεις και η τελευταία φορά που είχε κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές ήταν το 2002, υπό τον Γκέρχαρντ Σρέντερ.
H δημοσκόπηση του ινστιτούτου INSA, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Bild, καταγράφει προβάδισμα μιας μονάδας για το SPD, που συγκεντρώνει το 31% της πρόθεσης ψήφου έναντι 30% του CDU.
Το ακροδεξιό, λαϊκιστικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) καταλαμβάνει την τρίτη θέση με 12%, ενώ το κόμμα Η Αριστερά (Die Linke) βρίσκεται στην τέταρτη θέση, συγκεντρώνοντας το 10% της πρόθεσης ψήφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου