Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Ξυλοκόπησαν καθηγητή έξω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο αναπληρωτής καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Αγγελος Συρίγος.

Ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Συρίγος φέρεται να έκανε παρατήρηση σε νεαρούς που έκαναν γκράφιτι στους τοίχους του Ιδρύματος κι αυτοί τότε τον χτύπησαν και τον έβαψαν με τα σπρέι τους.

«Ενέργειες τέτοιου είδους δεν έχουν καμία θέση, ούτε στα πανεπιστήμια, ούτε πουθενά αλλού» υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε ο καθηγητής.

Σε ανακοίνωσή του και το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας καταδικάζει «με τον πιο έντονο τρόπο, την επίθεση που δέχθηκε ο καθηγητής κ. Άγγελος Συρίγος στο προαύλιο του Παντείου Πανεπιστημίου από περιθωριακά στοιχεία.

Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα βίας, που κάνει τους πολίτες να μην αισθάνονται ασφαλείς.

Καλούμε την Αστυνομία να ενεργήσει άμεσα για τον εντοπισμό και τη δίωξη των δραστών.

Καλούμε, προπάντων, τον κατ’ ευφημισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Τόσκα να αναλάβει τις ευθύνες του». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου