Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Οι Αρχές διενεργούν έρευνα για τον βουλευτή του Νιου Χαμσάιρ Θωμά Κατσιαντώνη

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2017



Ο ομογενής πολιτειακός βουλευτής του Νιου Χαμσάιρ Θωμάς Κατσιαντώνης. Φωτογραφία: Αρχείο"Ε.Κ."/ Θεόδωρος Καλμούκος.
Του Θεοδώρου Καλμούκου.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Οι ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές Αρχές του Νιου Χαμσάιρ, διενήργησαν το πρωί της Τρίτης επιτόπια έρευνα στις επιχειρήσεις και στην οικία του ομογενή πολιτειακού βουλευτή του Νιου Χαμσάιρ κ. Θωμά Κατσιαντώνη.
Η βοηθός γενική εισαγγελέας του Νιου Χαμσάιρ, κυρία Τζέιν Γιάνγκ είπε ότι «η έρευνα σχετίζεται με οικονομικής φύσεως ζητήματα» χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Τηλεφωνικό μήνυμα του «Εθνικού Κήρυκα» στον κ. Κατσιαντώνη δεν είχε απαντηθεί μέχρι τις 3:15 τοπική ώρα.
Η κυρία Γιάνγκ είπε ότι έχουν εκδοθεί τέσσερα εντάλματα έρευνας για ισάριθμα μέρη και τόνισε πως είναι σφραγισμένα, δηλαδή δεν είναι διαθέσιμα στα Μέσα Ενημέρωσης και στο κοινό. Ερωτηθείσα αν θα υποβληθούν κατηγορίες από τις ομοσπονδιακές ή πολιτειακές Αρχές σε βάρος του κ. Κατσιαντώνη είπε ότι «σ’ αυτή τη φάση η έρευνα βρίσκεται στα αρχικά της στάδια και δεν μπορώ να προβλέψω ποία θα είναι η έκβαση της.
Ο κ. Κατσιαντώνης ταυτόχρονα με πολιτειακός βουλευτής εκλέγεται επίσης και δημοτικός σύμβουλος στην πόλη του Μάντσεστερ με το δημοκρατικό κόμμα. Η γενική εισαγγελέας είπε ότι η έρευνα διενεργείται από την Αστυνομία του Μάντσεστερ και τις ομοσπονδιακές Αρχές αναφορικά με τις επιχειρήσεις του κ. Κατσιαντώνη.
Αναφορά έγινε και στο όνομα του αδελφού του, του κ. Γιώργου Κατσιαντώνη, βουλευτή του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων Ελλήνων του κ. Βασίλη Λεβέντη, υπό την έννοια ότι εμφαίνεται να υπάρχει εταιρία στα ονόματα αμφοτέρων με την ονομασία  Elasona Inc. η οποία είχε σημειωθεί στην πολιτεία στις 13 Φεβρουαρίου του 2008.
Ο κ. Θωμάς Κατσιαντώνης είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου τύπου πιτσαρίας Grand Slam Pizza στη διεύθυνση 331 Mammoth Road, Manchester, και επίσης του Tommy K’s Sports Bar &Restaurant and LaFiesta Mexico and Cantina στην διεύθυνση 300 South Willow Street Manchester.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θωμάς Κατσιαντώνης, είναι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού γνωστή ως (Πα.Δ.Ε.Ε), ενώ είναι ο πρώτος από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο οποίος εκλέχτηκε στο αξίωμα του προέδρου.
Ο κ. Κατσιαντώνης γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά πήγε στην Ελλάδα σε ηλικία έξι ετών μαζί με τους γονείς του οι οποίοι παλινόστησαν. Ο τόπος καταγωγής τους είναι ο Αυγερινός Κοζάνης. Το έτος 1992 επανήλθε στην Αμερική ως φοιτητής κι έπειτα από λίγο ήλθε και ο αδελφός του, Γιώργος, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκλεγεί και αυτός βουλευτής στην πολιτεία του Νιου Χαμσάιρ.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου