Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Την Πέμπτη που μας έρχεται είναι μεγάλη εορτή για τις ΗΠΑ,

είναι η Ημέρα των Ευχαριστιών

Thanks-Giving

Η μεγαλύτερη οικογενειακή γιορτή για τη χώρα, και εορτάζουμε όλοι

κύριο φαγητό είναι η γαλοπούλα.


Από την ιστοσελίδα μας, paneliakos.com

σας ευχόμαστε

ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ & ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, Happy Thanksgiving

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Β. Σόιμπλε

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 70 ΛΕΠΤΩΝ
Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Β. Σόιμπλε
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2017
Ολοκληρώθηκε περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας), η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο Βερολίνο. Η συνάντηση διήρκεσε 70 λεπτά και πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Σόιμπλε, στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ χωρίς μετά να γίνουν δηλώσεις από κάποια πλευρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης και οι στενοί συνεργάτες του, ο τομεάρχης Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο σύμβουλος δημοσιονομικής πολιτικής, Στέλιος Πέτσας, παρουσίασαν με αναλυτικά στοιχεία το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Ένα πρόγραμμα που εστιάζει στη μείωση της φορολογίας και των δαπανών με την ταυτόχρονη προώθηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.
Παρουσιάστηκε το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ που έχει φτιαχτεί με γνώμονα την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.
Σύμφωνα με πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως το πρόγραμμα έχει στις κορυφές του τριγώνου του τη μείωση της φορολογίας και των δαπανών με την ταυτόχρονη προώθηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.

Τη Δευτέρα ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Άνγκελα Μέρκελ, όπου μίλησαν σε πιο πολιτικό επίπεδο, με το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που η ΝΔ φιλοδοξεί να προωθήσει εφόσον βρεθεί στην κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου