Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

"ΜΑΚΙΣΤΙΑ" η εφημερίδα των Μακισταίων Αρχαίας Ολυμπίας

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, 2017

Λάβαμε την εφημερίδα “ΜΑΚΙΣΤΙΑ” η οποία φέτος εορτάζει 22 χρόνια και εκδίδεται από τον Σύλλογο Μακισταίων Ολυμπίας. Ομολογώ πως είναι μία προσεγμένη δουλειά και οφείλω να δώσω συγχαρτήρια στους πατριώτες και πατριώτισσες του Συλλόγου Μακισταίων και στους ανθρώπους που γράφουν τα νέα αλλά και πολλές ιστορίες για την ιδιαίτερη πατρίδα.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία να κρατάμε τις παραδόσεις μας, τα ήθη και έθιμα, τη γλώσσα και τη πίστη, τα ιδανικά μας και να θυμόμαστε το τόπο μας γιατί οι άνθρωποι που κόβουν τις ρίζες τους ζουν μόνο για τον εαυτό τους και τον εγωισμό τους και η προσφορά τους είναι κοντά στο μηδέν.  Μπράβο Μακισταίοι, είσαστε παράδειγμα προς μίμηση

Εάν θέλετε να γίνεται μέλος ή να ενισχύσετε την προσπάθεια των καλών πατριωτών από την Αρχαία Ολυμπία επικοινωνήστε με την “ΜΑΚΙΣΤΙΑ” Οδός: Ερυμάνθου 10, Ηλιούπολη ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 16344, www.makistia.gr, email: makistia@gmail.com


Αυτό το Σάββατο οι Μακισταίοι έχουν την χοροεσπερίδα τους στο κοσμικό κέντρο “ΜΠΟΕΜΙΣΣΑ”, Πειραιώς 69 και Ασωμάτων στο Θησείο με την Θεοδοσία Στίγκα και το Γιώργο Λεμπέση. Κρασί και μεζεδάκια. Προσφορά: 20 Ευρώ.

Η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com, e-mail: paneliakos@gmail.com σας εύχεται Καλή Επιτυχία & Καλή Δύναμη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου