Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Απεβίωσε ο κ. Γεώργιος Αλεξόπουλος, πρώην Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά
Paradigm Award from Chris Tomaras Mistress of CeremoniesΟ κύριος Γεώργιος Αλεξόπουλος, 83 ετών, γεννήθηκε στην Κεραμιδιά, (Μπεζαϊτη-Πηνείας), Ηλείας και ήταν καθηγητής Πανεπιστημίου στο Σικάγο.

Διατέλεσε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηλείων Αμερικής και Καναδά και ήταν ο κινητήριος μοχλός του Hellenic Scholarship Foundation στο Σικάγο αφού ήταν Πρόεδρος της Ακαδημαϊκής Επιτροπής και ύστερα Emeritus Chairman (τιμής ένεκεν).


Πρώτη φωτογραφία: ο Δρ. Γεώργιος Αλεξόπουλος.
Στη δεύτερη ο αείμνηστος Χρήστος Τομαράς και ο Δρ. Γεώργιος Αλεξόπουλος με φοιτητές που πήραν υποτροφίες.

Είχε επισκεφθεί αρκετές φορές τη Βοστώνη όπου έχει αρκετούς συγγενείς (οικογένειες Κουράφαλος & Τούφας) και που υπάρχει έντονο Ηλειακό στοιχείο. 

Αιωνία του η Μνήμη
Περισσότερα αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου