Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Πρός Πανηλειακό Σύλλογο “ΕΡΜΗΣ”, Τορόντο Καναδά

Από τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Νέας Αγγλίας (Βοστώνης)


Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Μέλη του Συλλόγου ΕΡΜΗΣ Τορόντο, Πατριώτες και Πατριώτισσες,

Επι τη ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων του Συλλόγου σας και εκ μέρους του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας (Βοστώνης, ΗΠΑ) σας απευθύνω πατριωτικούς χαιρετισμούς και πολλά συγχαρητήρια για την συμπλήρωσή 50 ετών ζωής του Συλλόγου σας, ενός Συλλόγου που έχει διαδραματίσει σοβαρό ρόλο στην Ομογένεια αφού πάντα ήταν μπροστάρης σε θέματα του Ελληνισμού τόσο στο κοινωνικό όσο και στον εθνικό τομέα.
Είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε και να συμπορευθούμε αρκετές φορές για θέματα του Ελληνισμού, θέματα της ιδιαίτερης μας πατρίδας της Ηλείας αλλά και σε θέματα ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης. 

 Αρκετοί πατριώτες και πατριώτισσες με τους οποίους συνεργαστήκαμε για το “κοινό των Ηλείων” δεν είναι μαζί μας αλλά είναι στις καρδιές μας και στη μνήμη μας γιατί ήσαν καλοί Πατριώτες και Πατριώτισσες.

Σήμερα επί τη ευκαιρία των 50 χρόνων του Συλλόγου σας αναθεωρήστε τους σκοπούς και το ενδιαφέρον και να μεταλαμπαδεύστε στους νέους και νέες του Συλλόγου σας την αγάπη για την Πατρίδα και την διατήρηση της Ελληνικής κληρονομιάς και της Ελληνικής ταυτότητας.

Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά, Επιτυχίες, Υγεία και Ευτυχία.

Για τον Πανηλειακό Σύλλογο Βοστώνης

Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου