Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Παρά το χιόνι και την πολική θερμοκρασία έγινε η Αρτοκλασία του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης


Στη φωτογραφία έξω από το εστιατόριο εν μέσω χιονόπτωσης οι: κ. Ηλίας Βασιλόπουλος, Αντιπρόεδρος, κ. Θεοδώρα Χρονοπούλου Γραμματέας και κ. Γεώργιος Παναγουλόπουλος Ταμίας.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η αρτοκλασία του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης. Η αρτοκλασία γίνεται ετησίως την Κυριακή που είναι πιο κοντά στην εορτή του Αγίου Χαράλαμπου (10 Φεβρουαρίου) πολιούχου της πόλεως Πύργου, πρωτεύουσας του Νομού Ηλείας.
Από ενωρίς το πρωί έπεφτε χιόνι και οι δρόμοι ήσαν ολισθηροί με αποτέλεσμα αρκετά από τα μέλη να μην μπορέσουν να παρευρεθούν δεδομένου ότι στο έδαφος ήταν 40 πόντους χιόνι από την Παρασκευή. Ο ιερατικός προϊστάμενος π. Βασίλειος Μπέμπης στο λόγο του αναφέρθηκε στο γεγονός των καιρικών συνθηκών και συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για το ότι αψήφισαν το καιρό και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
Μετά από την αρτοκλασία τα μέλη συμμετείχαν στη δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας. Ακολούθησε μεσημεριανό φαγητό κοντινό Ελληνικής ιδιοκτησίας εστιατόριο και η Γενική Συνέλευση.
Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο και έγινε απολογισμός και ενημέρωση από τους αξιωματούχους.

Ο Πανηλειακός Σύλλογος θα συμμετάσχει στην παρέλαση της Βοστώνης ενώ δόθηκε ραντεβού να γίνει συνάντηση το καλοκαίρι στην ηλιόλουστη Ηλεία.

Υπεύθυνη της ημέρας ήταν η κ. Θεοδώρα Χρονοπούλου την οποία η Διοίκηση και τα μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας, Βοστώνης, την ευχαριστούν για την εξαιρετική δουλειά που έκανε.  Και του χρόνου με υγεία στο Brockton, MA

Στην επιστροφή η οδήγηση ήταν πολύ δύσκολη και παρ ότι τα highway τα καθαρίζουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα συνέχεια η ταχύτητα ήταν 10-20 μίλια την ώρα, κάνοντας πάνω από δύο ώρες για μία απόσταση 35 μιλίων. Ευτυχώς όλοι φτάσαμε στα σπίτια μας χωρίς κάποιο ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου