Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Τσικνοπέμπτη στο Λατίφι για τους αγρότες της Ηλείας – Νέος γύρος κινητοποίησεων

Τσικνοπέμπτη στο μπλόκο του Λατιφίου θα κάνουν οι αγρότες της Ηλείας, προετοιμάζοντας τον νέο γύρο κινητοποίησεων μετά τη συμμετοχή τους στο χθεσινό αγροτικό συλλαλητήριο που οργάνωσε στην Αθήνα η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων της Νίκαιας, με συμμετοχή 5.000 αγροτών, εκ των οποίων πάνω από 100 Ηλείοι.

«Επιστρέφουμε τις ακάλυπτες επιταγές στην επιτροπή», τόνισε ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ, Χρ. Γιαννόπουλος, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στο μπλόκο του Λατιφίου την Τσικνοπέμπτη, όπου και θα συζητηθεί η κατάσταση και θα αποφασιστεί η μορφή των επόμενων κινητοποίησεων. Ωστόσο, το πλάνο των άμεσων δράσεων έχει ήδη καταρτιστεί, καθώς την Παρασκευή θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία αγροτών στο περιφερειακό συμβούλιο, όπου θα γίνει συζήτηση για τους δασικούς χάρτες.
Για την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί πανηλειακό αγροτοκτηνοτροφικό συλλαλητήριο στην πλατεία 25ης Μαρτίου στον Πύργο για τους δασικούς χάρτες, ενώ την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου  η ΟΑΣΗ θα είναι δίπλα στους αγρότες που δικάζονται στην Αμαλιάδα για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις του 2014.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου