Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Τσικνοπέμπτη στο Λατίφι για τους αγρότες της Ηλείας – Νέος γύρος κινητοποίησεων

Τσικνοπέμπτη στο μπλόκο του Λατιφίου θα κάνουν οι αγρότες της Ηλείας, προετοιμάζοντας τον νέο γύρο κινητοποίησεων μετά τη συμμετοχή τους στο χθεσινό αγροτικό συλλαλητήριο που οργάνωσε στην Αθήνα η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων της Νίκαιας, με συμμετοχή 5.000 αγροτών, εκ των οποίων πάνω από 100 Ηλείοι.

«Επιστρέφουμε τις ακάλυπτες επιταγές στην επιτροπή», τόνισε ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ, Χρ. Γιαννόπουλος, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στο μπλόκο του Λατιφίου την Τσικνοπέμπτη, όπου και θα συζητηθεί η κατάσταση και θα αποφασιστεί η μορφή των επόμενων κινητοποίησεων. Ωστόσο, το πλάνο των άμεσων δράσεων έχει ήδη καταρτιστεί, καθώς την Παρασκευή θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία αγροτών στο περιφερειακό συμβούλιο, όπου θα γίνει συζήτηση για τους δασικούς χάρτες.
Για την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί πανηλειακό αγροτοκτηνοτροφικό συλλαλητήριο στην πλατεία 25ης Μαρτίου στον Πύργο για τους δασικούς χάρτες, ενώ την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου  η ΟΑΣΗ θα είναι δίπλα στους αγρότες που δικάζονται στην Αμαλιάδα για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις του 2014.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου