Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Παντρεύτηκαν στο Λονδίνο Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2017
Το γάμο ακολούθησε μια λαμπρή δεξίωση με εξίσου διάσημους καλεσμένους.
Την απόφασή τους να παντρευτούν επισφράγισε ένα πάρτυ στις Μαλδίβες, τον αρραβώνα τους τον έκαναν στις Σπέτσες, πριν 1,5 μήνα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Λονδίνο και τώρα, μόλις χθες, η Μαριάννα Γουλανδρήκαι ο Φίλιππος Λαιμός ένωσαν τις ζωές τους και με θρησκευτικό στην ίδια πόλη, ενώπιον πολλών και εκλεκτών καλεσμένων.
Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο και παρευρέθηκαν πολλοί επίσημοι καλεσμένοι, μεταξύ αυτών και ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η αδελφή του, βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας.

Νύφη και γαμπρός έδειχναν να λάμπουν από ευτυχία ενώ, όπως είθισται στους γάμους, τα βλέμματα κέντρισε η πανέμορφη Μαριάννα Γουλανδρή τόσο με το νυφικό της στη διάρκεια του μυστηρίου, όσο και με την ολόσωμη κεντητή φόρμα της στη δεξίωση.
Πηγή: LADYLIKE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου