Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Παντρεύτηκαν στο Λονδίνο Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2017
Το γάμο ακολούθησε μια λαμπρή δεξίωση με εξίσου διάσημους καλεσμένους.
Την απόφασή τους να παντρευτούν επισφράγισε ένα πάρτυ στις Μαλδίβες, τον αρραβώνα τους τον έκαναν στις Σπέτσες, πριν 1,5 μήνα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Λονδίνο και τώρα, μόλις χθες, η Μαριάννα Γουλανδρήκαι ο Φίλιππος Λαιμός ένωσαν τις ζωές τους και με θρησκευτικό στην ίδια πόλη, ενώπιον πολλών και εκλεκτών καλεσμένων.
Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο και παρευρέθηκαν πολλοί επίσημοι καλεσμένοι, μεταξύ αυτών και ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η αδελφή του, βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας.

Νύφη και γαμπρός έδειχναν να λάμπουν από ευτυχία ενώ, όπως είθισται στους γάμους, τα βλέμματα κέντρισε η πανέμορφη Μαριάννα Γουλανδρή τόσο με το νυφικό της στη διάρκεια του μυστηρίου, όσο και με την ολόσωμη κεντητή φόρμα της στη δεξίωση.
Πηγή: LADYLIKE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου