Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Συνομιλία Τραμπ με «τον στρατηγικό εταίρο και νατοϊκό σύμμαχο» Ερντογάν

ΤΕΤΑΡΤΗ, 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ, 2017

Ο αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε «στη δέσμευση των δυο χωρών για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, οποιασδήποτε μορφής».
Συνομιλία Τραμπ με «τον στρατηγικό εταίρο και νατοϊκό σύμμαχο» Ερντογάν
Ο πρόεδρος Τραμπ επανέλαβε «την υποστήριξη των ΗΠΑ στην Τουρκία ως στρατηγικού εταίρου και συμμάχου στο ΝΑΤΟ» κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν την Τρίτη, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Ο αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε «στη δέσμευση των δυο χωρών για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, οποιασδήποτε μορφής» και χαιρέτησε την συνεισφορά της Τουρκίας στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου