Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

ΦΑΡΣΑ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ Tο «Holywood» έγινε... «Holyweed»

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου, 2017Οι κάτοικοι του Λος Άντζελες ξύπνησαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς βλέποντας την τεράστια επιγραφή «Hollywood» στους ομώνυμους λόφους της πόλης, να έχει μετατραπεί σε...  «Holyweed».«Γιόρτασε» την νομιμοποίηση της κάνναβης κάνοντας το «Holywood»... «Holyweed» [photo]
Ένας φαρσέρ, θέλοντας προφανώς να γιορτάσει την απόφαση της Καλιφόρνια να νομιμοποιήσει τη χρήση της κάνναβης για ψυχαγωγική χρήση, άλλαξε τα γράμματα στη γνωστή επιγραφή, χρησιμοποιώντας τεράστιους μουσαμάδες με τους οποίους μετέτρεψε τα γράμματα oo σε ee.
Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας και σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, φαίνεται ο δράστης, που φορούσε μαύρα ρούχα, να αλλάζει τα γράμματα.
Δεκάδες τουρίστες έσπευσαν το πρωί να τραβήξουν φωτογραφίες με φόντο το «Holyweed».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου