Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

ΦΑΡΣΑ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ Tο «Holywood» έγινε... «Holyweed»

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου, 2017Οι κάτοικοι του Λος Άντζελες ξύπνησαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς βλέποντας την τεράστια επιγραφή «Hollywood» στους ομώνυμους λόφους της πόλης, να έχει μετατραπεί σε...  «Holyweed».«Γιόρτασε» την νομιμοποίηση της κάνναβης κάνοντας το «Holywood»... «Holyweed» [photo]
Ένας φαρσέρ, θέλοντας προφανώς να γιορτάσει την απόφαση της Καλιφόρνια να νομιμοποιήσει τη χρήση της κάνναβης για ψυχαγωγική χρήση, άλλαξε τα γράμματα στη γνωστή επιγραφή, χρησιμοποιώντας τεράστιους μουσαμάδες με τους οποίους μετέτρεψε τα γράμματα oo σε ee.
Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας και σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, φαίνεται ο δράστης, που φορούσε μαύρα ρούχα, να αλλάζει τα γράμματα.
Δεκάδες τουρίστες έσπευσαν το πρωί να τραβήξουν φωτογραφίες με φόντο το «Holyweed».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου