Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Ο ομογενής Ντιν Σπανός μεταφέρει τους «San Diego Chargers» στο Λος ΑντζελεςΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ. Ο Eλληναμερικανός Ντιν Σπανός, CEO της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου «San Diego Chargers», ανακοίνωσε επισήμως ότι θα μεταφέρει τον σύλλογο στο Λος Αντζελες και θα αγωνίζεται εκεί από την νέα περίοδο.

«Μετά από πολλή σκέψη, πήρα την απόφαση να μεταφέρω τους Chargers στο Λος Αντζελες, ξεκινώντας από την σαιζόν 2017 του NFL (National Football League)», έγραψε στην σχετική ανακοίνωση ο κ. Σπανός.
Η δημόσια ανακοίνωση του κ. Σπανού έγινε μία μέρα μετά την ενημέρωση που έκανε στον πρόεδρο του NFL, Ρότζερ Γκούντελ, καθώς και σε άλλους ιδιοκτήτες.
«Το Λος Αντζελες είναι ένα σπουδαίο μέρος, και, καθώς παίξαμε εκεί την πρώτη μας σαιζόν το 1960, έχουμε έκτοτε οπαδούς εκεί. Ολόκληρος ο οργανισμός μας γνωρίζει πως έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε», έγραψε ο κ. Σπανός για να προσθέσει:
«Το Σαν Ντιέγο ήταν το σπίτι μας για 56 χρόνια. Θα αποτελεί πάντα μέρος της ταυτότητάς μας, και εγώ και η οικογένειά μου είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την υποστήριξη και το πάθος των οπαδών μας μέσα στα χρόνια».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου