Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού στο κλαμπ Reina

 Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου, 2017ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος σκόρπισε τον θάνατο στο κλαμπ Reina, στην Κωνσταντινούπολη, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές αρχές, όπως μεταδίδουν τουρικά μέσα ενημέρωσης.


Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού στο κλαμπ Reina [photos & vid]
Σύμφωνα με το superhaber πρόκειται για τον ένοπλο που γάζωσε τους θαμώνες του δημοφιλούς νυχτερινού κέντρου και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από την περιοχή και αναζητείται από την αστυνομία.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητά του.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην Κωνσταντινούπολη για να συλλάβει τον ύποπτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο δράστης πυροβολούσε επί επτά συνεχόμενα λεπτά το ανυπεράσπιστο πλήθος, σκορπίζοντας τον θάνατο σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα κλαμπ της Κωνσταντινούπολης.
Ο δράστης που έφτασε στο κλαμπ με ταξί μπήκε μέσα γαζώνοντας πρώτα έναν αστυνόμο και την ιδιωτική φρουρά του νυχτερινού κέντρου, όπως κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.
Πολλοί θαμώνες του μαγαζιού έπεσαν στα παγωμένα νερά του Βοσπόρου για να σωθούν. Ο δράστης σύμφωνα με μαρτυρίες, παράτησε το αυτόματο όπλο, άλλαξε αμφίεση και κατάφερε να διαφύγει μέσα στο πανικόβλητο πλήθος.
Νέο βίντεο καταγράφει τον δράστη να πυροβολεί το πλήθος
Εν τω μεταξύ, ένα νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο διακρίνεται ο δράστης, που φοράει ένα μαύρο σκουφί, να πυροβολεί αδιακρίτως. Την ίδια ώρα, άνθρωποι πέφτουν στο δάπεδο ή τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν.
Ο ένοπλος μπήκε πυροβολώντας στο νυκτερινό κέντρο Reina γύρω στη 1:15 π.μ. (00:15 ώρα Ελλάδας), λίγο περισσότερο από μία ώρα αφότου είχε μπει το νέο έτος, σκοτώνοντας κατά την είσοδό του έναν αστυνομικό κι έναν πολίτη πριν ανοίξει πυρ στα τυφλά μέσα στην ντισκοτέκ.
Από τους 39 νεκρούς, έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής οι 35. Μεταξύ αυτών οι 11 είναι Τούρκοι πολίτες και οι υπόλοιποι 24 είναι ξένοι, και συγκεκριμένα: επτά υπήκοοι Σαουδικής Αραβίας, δύο Ινδοί, ένας Καναδός, ένας Σύρος, μία Ισραηλινή, δύο Τυνήσιοι, τέσσερις Ιρακινοί και ένας Βέλγος υπήκοος. Εικοσιπέντε θύματα είναι άντρες και 14 γυναίκες.
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ δήλωσε ότι υπάρχουν υποψίες ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται.
Η επίθεση θυμίζει τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μπατακλάν στο Παρίσι και στο Ορλάντο στις ΗΠΑ και οι υποψίες των αρχών στρέφονται στην τζιχαντιστική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η Αλ Κάιντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου