Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Η μεγαλύτερη “παράσταση” στο κόσμο (The greatest show on earth) “κατεβάζει” την τέντα ύστερα από 146 χρόνια ζωής.

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, 2017

Το τσίρκο Ringling Bros. and Barnum & Bailey τελειώνει. Τον Μάϊο που μας έρχεται και μετά τις παραστάσεις στο Providence RI, 7 Μαΐου και στο Uniondale της Νέας Υόρκης στις 21 Μαΐου, 2017.

Οι λόγοι που σταματάει το τσίρκο όπου έδινε 3 διαφορετικές παραστάσεις συγχρόνως (three ring circus) είναι ότι τα εισιτήρια μειώνονται χρόνο με το χρόνο ενώ οι μηνύσεις έχουν πολλαπλασιαστεί από ζωόφιλους για καταπίεσει και φυλάκισει των άγριων ζώων. Επίσης, ατυχήματα σε ακροβάτες είναι ένα άλλο πρόβλημα.
Ύστερα από μηνύσεις ζωόφιλων και μετά από χρόνια δικαστικών εξόδων πέρυσι σταμάτησε η παράσταση με τους ελέφαντες πληρώνοντας σε συλλόγους ζωόφιλων 24 εκατομμύρια ζωόφιλων.
Εκτός από τα “νούμερα” με τα ζώα και τα ακροβατικά, τους κλόουν, τους καουμπόηδες το τσίρκο είναι γνωστό και από πολλά κινηματαγραφικά έργα.
Τα χρόνια όμως αλλάζουν, τα ενδιαφέροντα αλλάζουν και το greatest show on earth περνάει στην ιστορία.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου