Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Πέντε νεκροί σε περιστατικό πυροβολισμών στο αεροδρόμιο Fort Lauderdale της Florida USA

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ
Τουλάχιστον πέντε άτομα σκοτώθηκαν, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ στο αεροδρόμιο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα. Αλλα οκτώ άτομα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με αμερικανό αξιωματούχο, ο μοναδικός δράστης της επίθεσης έχει συλληφθεί.
«Βρίσκεται σε εξέλιξη περιστατικό στον Τερματικό Σταθμό 2, στην παραλαβή των αποσκευών» αναφερόταν νωρίτερα σε tweet που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του αεροδρομίου.
Αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν σκηνές αλλοφροσύνης με το άκουσμα των πυροβολισμών. Αν και δεν υπήρξε επίσημη εντολή εκκένωσης του χώρου από την αρμόδια ομοσπονδιακή αρχή, οι υπάλληλοι του αεροδρομίου έβγαλαν τους επιβάτες από τον χώροπου βρισκόταν ο δράστης.
Στο χάος που επικράτησε μετά τους πυροβολισμούς, συνεργεία της πυροσβεστικής και το προσωπικό εκτάκτων αναγκών, όπως και πλήθος επιβατών βρέθηκαν στους χώρους προσγειώσεων και απογειώσεων.
Το αεροδρόμιο που βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα βόρεια του Μαϊάμι έχει αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του.
Το αεροδρόμιο του Φορτ Λόντερντεϊλ δέχεται περίπου 73.000 επιβάτες ημερησίως.
Αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο αεροδρόμιο φαίνεται πιο ήσυχη, ωστόσο οι Αρχές προσπαθούν να επιβεβαιώσουν ότι ο συλληφθείς δεν είχε συνεργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου