Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Στην κατάψυξη η Ηλεία - Παγοδρόμιο η Ε.Ο. Πατρών - Πύργου

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, 2017

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ
Σε παγοδρόμιο έχει μετατραπεί από τα ξημερώματα της Τρίτης, η Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, από την πόλη του Πύργου έως και τον Κάμπο. Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς και η χιονόπτωση «έντυσαν» στα λευκά τον δρόμο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, καθώς το οδόστρωμα είναι πολύ ολισθηρό και είναι αυξημένος ο κίνδυνος ατυχήματος. 

Στην "κατάψυξη" παραμένουν και αρκετά χωριά της Ηλείας, ειδικά στα ορεινά και ημιορεινά του Νομού.
Το πρώτο φως της ημέρας βρήκε τους κατοίκους αποκλεισμένους στα χωριά τους αφού οι δρόμοι έχουν μετατραπεί κυριολεκτικά σε παγοδρόμια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Χελιδόνι του Δήμου Αρχ. Ολυμπιας που βρίσκεται σε υψόμετρο 360 μ.
Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που θα εκτελούσε το μαθητικό δρομολόγιο προς Πελώριο μετά βίας κατάφερε να διανύσει τα τελευταία χιλιόμετρα και τελικά παραμένει ακινητοποιημένο στο κέντρο του χωριού. Η μετακίνηση με αυτοκίνητο είναι τουλάχιστον επικίνδυνη και αυτό φάνηκε από νωρίς το πρωί. Αυτοκίνητο της Πολ. Προστασίας του Δήμου Αρχαίας Ολύμπιας κατευθύνεται ήδη στις Αλυκές Αιτωλοακαρνανίας για την προμήθεια αλατιού. 
Στα λευκά έχει ντυθεί και η Ανδρίτσαινα. Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο είναι πάρα πολλά, τα περισσότερα χωριά του δήμου, είναι αποκλεισμένα και τα συνεργεία είναι επί ποδός για τον καθαρισμό των δρόμων.

(Αγία Κυριακή, Ηλείας, το χωριό των ιδιοκτητών των SuperMarket AB Βασιλόπουλος, Φώτο: Ανέστης Αδαμόπουλος) 
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου