Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Λίγο ΓέλιοΠριν χρόνια στην Πάτρα, ανήμερα των Φώτων, είχε συγκεντρωθεί πλήθος στο λιμάνι όπου ο μητροπολίτης θα έριχνε το Σταυρό στη θάλασσα. Πράγματι λοιπόν ο μητροπολίτης έριξε το Σταυρό αλλά λόγο του τσουχτερού κρύου κανένας δεν έπεσε στο νερό για να πιάσει το Σταυρό. Ένα μουρμουρητό άρχισε, ντροπή...
Ώσπου ακούγετε ένα σπλας από το θόρυβο όταν κάποιος έπεσε στη θάλασσα με τα ρούχα. Χειροκροτήματα, επευφημίες ο κόσμος και πράγματι ύστερα από μερικά λεπτά της ώρας βγαίνει από το νερό κρατώντας το Σταυρό ένας νεαρός που είχε πέσει στη θάλασσα με τα ρούχα.
Τον πηγαίνουν στο Δήμαρχο και στην ηγεσία της πόλης όπου ο μητροπολίτης τον συνεχάρη για το καλό που έκανε. 
Ο δε Δήμαρχος του είπε “αυτό που έκανες νεαρέ μου είναι ανδραγαθία με τέτοιο κρύο, τι χάρη θέλεις από μένα;” 
 Και ο νεαρός του απαντά: “Να μου βρεις το κερατά που με έσπρωξε και έπεσα μέσα”!

Χα, χα, χα......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου