Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Αίσθηση προκαλεί ο όρκος των υποστηρικτών του Αρτέμη Σώρρα

Πέμπτη, 5 ιανουαρίου, 2017«ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ»

Αίσθηση αλλά και… γέλια έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει οπαδούς του «σωτήρα» της Ελλάδας Αρτέμη Σώρρα και δίνουν τον όρκο για να ενταχθούν στο μόρφωμα των «Ελλήνων Συνέλευσις».


Αίσθηση προκαλεί ο όρκος των υποστηρικτών του Αρτέμη Σώρρα [vid]
Ο… όρκος έχει λίγο απ’ όλα. Από πολέμαρχους και συμπαντική συνειδητότητα μέχρι… ενεργό ύδωρ. 
Και τι θα συμβεί σε όσους παραβούν τον όρκο τους; «Όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου θα διαλυθεί» λένε εν χορώ οι υποστηρικτές του Σώρρα. 
Το βίντεο έχει τραβηχτεί σε καφενείο της περιφέρειας αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιά περιοχή. 
«Ορκίζομαι στη συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια, στην ένωση όλων των ιερών ψυχών… Ορκίζομαι ως πολεμιστής στον ιερό σκοπό της ελευθερίας της Ελλάδος, του Ελληνισμού και της ελληνικότητας να υπηρετώ των αλήθεια, την αρμονία… Ορκίζομαι να προστατεύω τους Συνέλληνές μου… Ορκίζομαι να πολεμήσω για την εγκαθίδρυση του Ελληνισμού…», αναφέρει μεταξύ άλλων ο όρκος. 
Στο βίντεο, εμφανίζεται και μια γυναίκα που διαβάζει τον όρκο ενώ μετά από αυτή επαναλαμβάνουν τα «νέα μέλη».
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου