Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Σήμερα η ορκωμοσία Τραμπ: Ο μεγιστάνας έγραψε ο ίδιος την ομιλία του


Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, 2017

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ ως του 45ου προέδρου των ΗΠΑ και ο μεγιστάνας μοιράστηκε μια φωτογραφία του στο twitter, με τον ίδιο να γράφει την ομιλία που θα εκφωνήσει.
Σύμφωνα με δύο αξιωματούχους από το επιτελείο του Τραμπ που μίλησαν στο CNN, ο μεγιστάνας έγραψε μόνος του την ομιλία που θα εκφωνήσει την Παρασκευή, απευθυνόμενος στον αμερικανικό λαό.
Η φωτογραφία που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι από τον περασμένο μήνα και σε αυτή απεικονίζεται ο Τραμπ να γράφει τον λόγο του, στο θέρετρό του στο Mar-a-Lago, όπως είπε ο ίδιος.
Εξάλλου, ο Τραμπ είχε αναφέρει τον προηγούμενο μήνα σε καλεσμένους του στο εν λόγω θέρετρο στη Φλόριντα, ότι σχεδίαζε να γράψει μόνος του την ομιλία του.
Η απόφαση αυτή να γράψει μόνος του την ομιλία του, αποτελεί παρέκκλιση από τον τρόπο με τον οποίο χειριζόταν τις ομιλίες του κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του.
Σημειώνεται ότι τις ομιλίες του Τραμπ στην προεκλογική περίοδο, τις έγραφε ο σύμβουλός του Stephen Miller, ενώ δεν είναι σαφές κατά πόσο εκείνος αναμείχθηκε και στη συγγραφή της συγκεκριμένης ομιλίας.
Πηγή: CNN 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου