Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Οι δολοφόνοι του Αμοιρίδη είχαν στόχο την ασφάλεια ζωής ή τη διαθήκη του

Παρασκευή, 6 Iανουαρίου, 2016


ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ
Στο μικροσκόπιο της κοινής έρευνας των Βραζιλιάνων και των Ελλήνων αστυνομικών που εξετάζουν την υπόθεση της δολοφονίας Αμοιρίδη έχουν μπεί τα περουσιακά στοιχεία του άτυχου πρέσβη καθώς προσπαθούν να διακριβώσουν το κίνητρο της Φρανσουάζ Αμοιρίδη και του αστυνομικού-εραστή της Sérgio Gomes Moreira Filho.
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, πιστεύουν ότι ο Κυριάκος Αμοιρίδης είχε κάνει ασφάλεια ζωής ή διαθήκη και αυτό το ήξερε η Φρανσουάζ.
Όπως λέει ο βραζιλιάνος επικεφαλής των ερευνών Evaristo Magalhães η Φρανσουάζ και ο βραζιλιάνος αστυνομικός είχαν στόχο «να βάλουν χέρι τα χρήματα και να ζήσουν μια καλή ζωή».
Κατά την εκτίμησή του τα χρήματα που υποσχέθηκε η Φρανσουάζ στον ανηψιό του εραστή της, τον Eduardo Moreira Tedeschi de Melo, ο οποίος με την κατάθεσή του «έκαψε» το σατανικό ζευγάρι, θα προέρχονταν από αυτή την διαθήκη ή την ασφάλεια ζωής.
Γι’ αυτό το λόγο εκτιμά, επίσης, η Φρανσουάζ είχε πει στον ανηψιό του δολοφόνου ότι θα του έδινε τα χρήματα – 80.000 δολάρια – ένα μήνα μετά το έγκλημα.
Από την περασμένη Παρασκευή η Φρανσουάζ, ο Sérgio και ο Eduardo, κρατούνται προσωρινά.
Άλλο ένα βίντεο «καίει» τη Φρανσουάζ
Την Τρίτη το φως της δημοσιότητας είδε ένα νέο βίντεο-ντκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού που διέμενε ο Έλληνας διπλωμάτης με τη σύντροφό του Φρανσουάζ, φανερώνοντας ενδιαφέρουσες πτυχές από την προετοιμασία του φρικτού εγκλήματος.
Στο βίντεο αυτό φαίνεται για πρώτη φορά η Φρανσουάζ Αμοιρίδη να επιστρέφει στο σπίτι, μαζί με την 11χρονη κόρη της, από την πολύωρη βόλτα στην οποία είχε πάει, προκειμένου να δημιουργήσει άλλοθι για την αστυνομία. Σε άλλο πλάνο φαίνεται ότι το λευκό αυτοκίνητο το οποίο είχε ενοικιάσει ο Έλληνας διπλωμάτης απουσίαζε.
Τη στιγμή που εμφανίζονται στην οθόνη η Φρανσουάζ Αμοιρίδη και η κόρη της, εμφανίζεται στο αριστερό άκρο, ένας άνδρας ο οποίος μοιάζει με τον 29χρονο αστυνομικό, Σέρζιο Μορέιρα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του εξαδέλφου του εραστή της Φρανσουάζ, η σύζυγος του πρεσβευτή επέστρεψε όταν ακόμη μέσα στο σπίτι βρισκόταν το πτώμα του Κυριάκου Αμοιρίδη.


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου